Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan verjek meg egy nállam...

Hogyan verjek meg egy nállam nagyobb és erősebb gyereket?

Figyelt kérdés
én 185 centi 72 kilo vagyok vékony ő meg olyan 170-175cm 95 kilo és ráadásul roma szal benne van a vér hogyan tudnám megverni????
2012. dec. 13. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne kerülj vele összetűzésbe. Ha sikerülne is megverned, legközelebb csapattal együtt jönne. Nagy náluk az összetartás.
2012. dec. 13. 21:36
 2/11 anonim válasza:
100%
Ebben az a rossz,hogy,ha megvered akkor jön majd az egész rokonság és bajba kerülsz,de ha nem zavar és megakarod verni(és persze győzni),akkor sok éves tapasztalat alapján mondom,hogy csak egyszerűen rúgd tökön,ezzel mindig győzelmet arattam eddig a pasik ellen:DÉs többé beszólni se mertek,bántani meg pláne nem.A tökönrúgással mindig vége lett a verekedéseknek
2012. dec. 13. 21:40
 3/11 A kérdező kommentje:
épp ez az h ő akar engem megverni :DD
2012. dec. 13. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:
ha roma akkor sehogy, mert ha meg is vered, másnap 15en fognak téged összeverni.
2012. dec. 14. 10:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ha meg is ver, de ne hagyd magad megfélemlíteni. Még ha győz is, meggondolja, hogy beléd kössön-e. Csak lássa rajtad, hogy nem félsz, és ha kell, kiállsz magadért és másokért. És ok nélkül persze nem erőszakoskodsz.
2012. dec. 14. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
haverkodni kell skinheadekkel, agresszív sportot űzőkkel, stb, és ezt híreszteld is neki. ha tudja, hogy mögötted is van gyilkos csapat, nem mer lépni. egyébként tényleg nem az számít, hogy az első menetet ki nyeri, hanem az, hogy végül úgyis jön az egész famílija.
2012. dec. 14. 17:12
 7/11 anonim válasza:
Ha dagadt és azért 95 kiló akkor egyszerűbb a dolgod, de ha ki van gyúrva a tag akkor felesleges. De én is tapasztalatból mondom, ha te kerülsz előbb földre az még utána addig rugdos amíg bele nem döglesz. Ha pedig te vered meg jön a family. Sehogy nem jönnél ki belőle jól. Vagy menekülj és kérj bocsánatot (már ha tettél valamit) vagy jelentsd fel a gec*be.
2013. júl. 28. 18:02
 8/11 anonim válasza:
ja most nézem ez már nem is mostani :D
2013. júl. 28. 18:03
 9/11 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDD
2013. júl. 29. 20:11
 10/11 anonim válasza:
Na mi lett ebből az egészből ? :D
2016. szept. 20. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!