Normális ez? Szerintetek, normális, hogy 15 éves vagyok, de gyereket szeretnék?
Figyelt kérdés
Ráadásul nem is itt, hanem külföldön, egész pontosan Londonban?Úgy értem, hogy iszonyúan szeretem az iskolámat, és ki szeretném járni(sőt esélytelen hogy itthagyom, nincs is rá lehetőségem..) imádom a barátaimat is nem tudnám őket itt hagyni.Viszont miután elvégeztem az iskolát, ki szeretnék költözni Angliába, és családot alapítani.Anya most szeretne gyereket 46 évesen, és én támogatom, mert imádok babázni, és tudom hogy mivel jár..Legszívesebben saját gyereket szeretnék, de az még nem lehet, mert 15 évesen nem szándékozom szülni..Viszont ha anyának sikerülne, nem tudnám itt hagyni azt a kis csöppséget.Most komolyan normális ez, hogy 15 évesen ilyenekbe gondolkodom, és nem abban hogy milyen ruhát veszek fel holnap??2012. nov. 17. 16:29
1/8 anonim válasza:
Maradj még gyerek, ne ezen gondolkodj..
2/8 anonim válasza:
15 évesen te gyerek vagy szóval ne akarj gyereket. Eltudnád magadat és a gyereket látni anyagilag meg mindenhogy? nem? majd akkor ha úgy érzed megértél rá ami olyan 5 év múlva lesz vagy mégtöbb az a normális.
3/8 anonim válasza:
Végülis az normális, hogy szereted a kisbabákat. Meg ha anyudnak lenne az is elég lenne neked, hogy babázhass, nem?
4/8 anonim válasza:
Egészségedre, remélem jól fogod őket nevelni, biztos jobb sorsuk lesz, mint itthon.
5/8 anonim válasza:
külföldön mindenképpen. bár én akkor már haza sem jönnék többet ha kimegyek. itt minden szar az anyagiaktól kezdve az emberekig.. tele van boldogtalan fapofájú emberekkel az egesz orszag. tele van csalókkal meg indiaiakkal akik olyan h.lyék mint a f.szom mégis egész vagyonuk van. az igazi magyar ember meg döglődik éhen.a fizetése elmegy a számlákra stb. és nem engedheti meg magának hogy 1 bas.zott 1 évben lemenjen legalább 1x a Balatonra. na szóval learn to speak and get out from here :/
6/8 anonim válasza:
nem tudom mennyire normális, de szerintem előnyösnek számíthat ha valaki már fiatalon érez késztetést a gyereknevelésre ugyanakkor nem is azonnal akar.
és az sem rossz gondolat, hogy külföldön, mert itthon valóban nem is lehet gyereket nevelni. meg megélni sem.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))
2012. nov. 18. 18:08
8/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ilyenkor indulnak be a embereben a hormonok, egész egyszerűen előbújt belőled az anyai ösztön. A lényeg hogy egyelőre ne hozd össze a picit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!