Közvéleménykutatás miatt érdekelne, hogy mi a véleményetek a nökröl akik nem akarnak gyereket?
Én is közéjük tartozom, vagyis egyelőre saját gyerkőcöt nem tudnék elképzelni, max. örökbefogadás útján. Igaz, fiatal is vagyok még hozzá.
Szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy szeretne-e gyereket vagy sem. Aki nem akar, az valószínűleg még függetlenségre vágyik, és egy babát akadályként élne meg. Nem feltétlenül ez a természetszerű hozzáállás, de én nem ítélem el.
Teljes mértékben elfogadom és megértem. Én pl. nem szeretem a gyerekeket, de az anyagi vonatkoztatású választ is meg tudom érteni.
f/18
Teljes egészében megértem, mert az állam a gyerekeken keresztül tartja függőségben a szülőket, és ezáltal mindenre(!) hajlandóak, másrészt pedig a felnövő gyerekek legtöbbször nem lesznek mások, mint egy újabb rabszolga nemzedék.
Szóval ilyen világba gyereket szülni... Csak az vállalkozik rá, akinek a hormonjai és az érzelmei erősebbek, mint az esze.
Megértem.
Mindenki úgy éli az életét, ahogyan szeretné. Kifejezetten utálom azt, amikor valaki azzal jön, hogy a gyerek az élet értelme. És ha valakinek nem ?
Én férfi vagyok, de nem szeretnék gyereket, tehát egy olyan nőt, aki szintén nem szeretne, szívesen üdvözölnék majdan... És hogy miért nem? Leginkább talám az tántorít el, hogy az öcsémet a szüleim rosszul nevelték, és szinte tétlenül kellett végignéznem. Ez annyira eltaszította tőlem a gyermeknevelés gondolatát, hogy nem is szeretnék.
Lehet, hogy egyes nők akár ezzel is indokolhatják, a rossz tapasztalatokkal.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!