Közvéleménykutatás miatt érdekelne, hogy mi a véleményetek a nökröl akik nem akarnak gyereket?
Hát igen, ide fajul a magyar társadalom. Lassan az embernek már csak önmaga lesz fontos semmi más. Hogy lehet egy apró gyereket nem szeretni? Én 20 éves vagyok. Nekem nincs még gyerekem, és nyilván nem is most szeretnék, majd az egyetem után. De el nem tudnám képzelni hogy ne legyen. Meg pl ott van az abortusz is. Azt sem tudom elhinni, hogy képes az ember "megölni" a saját gyermekét? Lehet , hogy másképp vagyok nevelve, de ez a sok negatív hozzászólás... -nem akarok gyereket mert a karrier...
-nem akarok gyereket mert nem szeretem..
-az öcsém rosszul lett nevelve...
ugyan már!!! Gondolkodjunk el egy kicsit! Mást sem várunk az élettől, mint azt hogy dolgozzunk, és otthon legyünk? egész hátralevő életünkben? Nyilván nem. Kell a család. És a család nem csak a feleségből és a férjből áll. Gondoljatok a sok ártatlan nőre akiknek minden vágyuk egy gyerek...de nem lehet. (pl: mert nem lehet nekik). Valaki meg csak úgy megöli... Az anyai szeretet alapból kialakul az emberben ha megszüli a gyerekét. És amíg ezt nem érezzük, addig nem tudjuk mi az. Valamint mi lenne a magyar társadalommal, ha senki nem akarna szülni? Így is fogy a magyar. Lehet, hogy régimódi vagyok, de én ezt így gondolom. Amikor először a kezetekben tartotok majd egy gyereket (vagy épp a sajátotokat), megérzitek majd mit is jelent az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!