Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan fogadjam el magam...

Hogyan fogadjam el magam olyannak amilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megelégedve a külsőmmel. Ezeken sajnos nem tudok változtatni. De vannak belső tulajdonságaim is amiket nem tartok vonzónak ezért nem is tudom elfogadni őket.

Ha van valaki aki ismeri ezt az érzést és túllépett rajta, el tudná nekem mondani, hogyan tett önelfogadásra szert? Hogyan sikerült megbékélnie önmagával?

2013. júl. 5. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Sehogy. Meg. :D

22L vagyok, a belsömmel nincsenek nagy gondok, de a külsöm ellen allandoan harcolok. Es ugy erzem, sose fogok beket nyerni. Ilyen az elet...

2013. júl. 5. 14:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezt most nem gondolod komolyan, ugye?

Ugye nem? Hát ez borzalmas lenne életem végéig........

2013. júl. 5. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Férfi vagy vagy nő?
2013. júl. 5. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Nő.
2013. júl. 5. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Vannak napok, amikor tökre jol erzem magam a börömben, es minden csodas. Jol nezek ki, csinosnak erzem magam, megneznek.

De vannak olyanok is, amikor semmi se all jol, a hajam is gaz, pattanasos az arcom, stb stb.

A jo napokra kell koncentralni, akkor könnyebb. :)

2013. júl. 5. 19:45
 6/7 anonim válasza:
Keress másodállást vagy valami hobbit. Túl sok szabadidőd van és eléggé önző vagy. Foglalkozz mással, ne csak magaddal.
2013. júl. 20. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Van párod?
2015. márc. 13. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!