Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogadjam el, hogy "csak"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el, hogy "csak" barátok vagyunk?

Figyelt kérdés
A barátnőm barátjával nagyon közel kerültünk egymáshoz - lelkileg. A barátnőm nagyon fontos nekem, nem akarnék olyat tenni, ami neki rossz. Nem akarom, de mégis azt érzem, hogy mindkét irányból alakul valami. Hogy tudnám elfogadni, hogy a sráccal "csak" barátok vagyunk?
2013. jún. 30. 04:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy beletörődsz?! Nem értem, milyen választ vártál. Vagy adjunk tippeket, amivel ezt könnyebb megemészteni? Amúgy, ha jóba akarsz maradni a barátnőddel, határozottan jelentsd ki a srác számára, hogy nem lesz köztetek semmi, bár ezt akkor mond, ha komolyan is gondolod..
2013. jún. 30. 05:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos neked a barátnőd akkor egyszeregyen kerüld a srácot. Ez részben önuralom, önfegyelem és józanság kérdése.
2013. jún. 30. 05:13
 3/10 anonim ***** válasza:
egyszerűen
2013. jún. 30. 05:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne "lelkizz" a barátnőd párjával. Mégis hogyan kerültetek egymáshoz közel, mikor beszélgetsz vele négyszemközt? Azt javaslom, amíg nem higgadsz le, addig ne keresd a srác társaságát, főleg nem a barátnőd jelenlétén kívül.
2013. jún. 30. 05:23
 5/10 A kérdező kommentje:
05:23, eddig ez a legjobb, köszönöm! Nekem sem jó ez a helyzet, igyekszem kimászni belőle.
2013. jún. 30. 05:26
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Egy dugás helyretesz.
2013. jún. 30. 05:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, keress egy másik srácot. Ez lesz a legjobb amit tehetsz
2013. jún. 30. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan jutottatok el idáig. Találkoztatok a barátnő nélkül? Elhívott a pasi? Vagy Te kerested? Vagy a barátnő jelenlétében kerültetek egymáshoz közel lelkileg? Esetleg írogattatok egymással?
2013. jún. 30. 08:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem írogatunk, nem hívott el, én sem hívtam sohasem. Hétvégéken találkozunk, nagyon sokat beszélgetünk, a barátnőm és a párom jelenlétében. Őket nem zavarja, engem viszont érzelmileg néha megkavar.
2013. jún. 30. 08:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, ha össze is jönnétek, ebből úgysem lenne jó kapcsolat, mivel két embert is nagyon megbántanátok ezzel, és mindig is kísértene a múlt, lennének viták, könnyek bőven. A lelkiismereteddel sem tudnál elszámolni, a barátnődet tuti elveszítenéd egy életre. Szóval az egésznek semmi értelme, és jövője nincsen.

Gyakran előfordul, hogy egy csaj "belezúg" a barátnője pasijába, de ennek hátterében általában mindig az áll, hogy jót tesz az ember egójának az a tudat, hogy "jobb nőnek tart, el tudnám csábítani, ha akarnám".

2013. jún. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!