Szerintek is fura vagyok?
Nost a helyezt az hogy imádok sirni de nem a doldoságtol akár hászor bögök mindig alokotok valamit mert más hogy nem jutt eszembe semi.
Ismeröseim azt monták hogy emos vagyok csak nem erzem megy "Szívárvány Emo Rainbow-nak" csúfolnak de en tudom magamrol
hogy nem vagyok emos vagy ez már ennek a kezdette. Bocsa helyes irásert.
ezt az emos baromságot felejtsd el...
tehát... jól értem, hogy azért szeretsz sírni (szomorúságból) mert akkor ihleted van valami alkotáshoz? íráshoz, vagy mi?
mert ha ez a tényálladék, akkor ez normális... mármint, hogy akkor van ihleted... általában a boldog embernek nincs kedve nekiülni gondolkodni meg törni a fejét, elvégre éppen boldog:D
a szomorúság viszont sokkal jobban terheli a lelket, és megpróbálja ezért valamilyen módon kiönteni magából... és emellett nincs kedve az embernek semmi mást se csinálni:D
ezt az érzést egyébként én is ismerem.. a kár a dologban az, hogy a szomorú ember nem ír vidám dalt..
az, hogy szeretsz szomorú lenni, az nem jó:D ez fura:D ne légy szomorú, ne szeress szomorú lenni... ha véletlenül az vagy, akkor használd ki az alkalmat és alkoss, de egyébként ne :)
Ezt felejtsed el!Mármint hogy emós vagy!
Vannak olyan emberek akik csak bizonyos helyzetekben tudnak alkotni!Nos te is közéjük tartozol,ezzel semmi gond nincs.Sőőt!Ettől leszel különleges!
Nincs Veled semmi baj!
Szia!
fura? ugyan már ez is olyan szubjektív, attól hogy az érzelmeidet másként dolgozod fel és éled meg mint a közeledben lévők attól sem leszel "emo"-s ami butaság hiszen akiben egyáltalán nincsenek érzelmek azzal van gond.
az hogy te érzékenyebb vagy és máshogy reagálsz csupán egy rád jellemző tulajdonság ami valószínüleg igaz sok emberre csak te nem az ő közegükben vagy ezért tűnhet kirívónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!