Szerintek ha az ufók nemléteznek, akkor mik azok a fura csontváz maradványok, amik "hasonlítanak" rá?
Nemhiszek nagyon benne, de akkor mégis mik azok?
Mi a magyarázat a repülő tárgyakra?
Valami állat maradványai.
A repülö tárgyak pedig azok, repülö tárgyak.
Csontvázmaradványók: Chuck Norris által elfogyasztót öskóri állatok.
Fura repülö tárgyak:
Néha napján Chuck is szórakózik egy kicsit ilyenkor repülöket, hajókat, nagyobb luxus szállódákat dobálgat ilyenkor. Több mint valószinü, hogy velük 'találkozhatál'.
""National Geographics-on volt egy ufós műsor, mondom na végre valami kézzelfoghatót is kapok, nem csak a hívők agymenését, hát nagy lófasz volt az egész. Ott boldogkodtak ilyen kis "aliencsontvázzal", aztán kiderült, hogy majomé...""
A média direkt csinálja az ilyen műsorokat hogy még egy percig sem merüljön fel benned hogy léteznek "UFO"-k..
Aki nem vak és látott már élőben fura dolgot az tudja hogy manipulál a média..stbbbb Teljességel kizárt hogy 987897666877 hogy ennyi bolygó közül eggyiken se lenne inteligens élet ésmég (lehet kevés bolygót irtam)..
Csak a hülyék és a tudatlanok hiszik azt hogy csak a földön van élet:)
A kérdezőnek üzenem hogy Nem hinni kell tudni!
Én tudom hogy nem csak a földön van élet!
Hinni a templomba kell..oda meg csak az egyszerű,és tudatlan nép jár:)
Én személy szerint láttam ufo-t. Biztos vagyok benne, hogy az volt. Nem egyszer láttam, és nemcsak egyedül.
A fura csontváz nem lehet ufo, mert az ufo az egy azonosítatlan repülő tárgy! Földönkívüli maximum. Amúgy bármik lehetnek pl. ritka születési rendellenességgel született gyerek, vagy állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!