Mindenen hamar felkapom a vizet és dühös leszek. Hogyan változhatnék meg? 12/L
Figyelt kérdés
#Ön ismereti kérdések
2013. júl. 3. 20:22
11/13 anonim válasza:
Szörnyű válaszokat kaptál, úgy látszik a válaszolók sem tudják jól kezelni a feszültségeiket.
Tudod, sok ember úgy érez és úgy reagál ahogyan te, hogy "felkapja a vizet", mégsem jut el addig a felismerésig, ameddig Te már eljutottál, hogy rálátsz saját viselkedésedre és szeretnéd ezt megváltoztatni.
Dolgozni kell rajta és akkor tudsz ezen változtatni.
Ebben a munkában sokat tud segíteni neked a pszichológus, legalább az első lépéseken átvezet. Ne félj igénybevenni ezt a segítséget.
Magam is pszichológus vagyok és volt sok hasonló esetem, amikor segíteni tudtam.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. júl. 19. 10:00
13/13 anonim válasza:
Ez egyszerű! Feljössz a GYIK-re,elolvasol pár értelmes kérdést és a röhögéstől már időd se lesz boszankodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!