Utálom magam, ahogy kinézek, inkább lassan már az öngyilkosságot választanám, csak ne kelljen ilyen fejjel mászkálnom. Senki sem vesz komolyan. Kihez forduljak?
pszichológushoz meg ha elmész, szerintem jól teszed.
pszichológushoz megy az ember, a pszichiáterhez viszik
Figyelj nekem ugyanez a problémám pont ugyanezek és én is megölném magam inkább mint így élni...Úgy mint te én is kipróbáltam mindent én is lógtam a suliból emiatt:(( most megyek pszihológushoz hátha hoz valami eredmény lelkileg és 2 hete kezdtem el a Sotret kúrát...(Egyenlőre az se csinál semmi jót)!!
Javaslom menj másik bőrgyógyászhoz ott nem kell fogamzásgátlót szedned szerintem bár fiú vagyok!
Én ha ez se jön be akkor befejeztem a dolgot az élettel!!!!! Kaptam egy rossz genetikát ha akkor visszaadom!
De ez az én véleményem te azt csináld amit jónak tartasz!
Sok sikert!;)
17/Fiú
Sziasztok! Kifejezetten amiatt regisztráltam, hogy a bőrproblémára reagáljak.
[link] Én Kádár dr-hoz jártam, igaz rosaceával, de amit elért, az csúcs!
Úgy néztem ki minden fotómon, mint egy idült alkoholista a piros képemmel :( aztán keresgélni kezdtem, az ő fotói nagyon meggyőztek. Rettentően fájdakólmas a kezelés, de aki csak meglátott az 5 kezelés után, nem hitt a szemének. 15 évet fiatalodtál - mindenki ezt hajtogatta.
Bátorítani akarok mindnekit, hogy érdemes belevágni, és ez az orvos nagyon tisztességes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!