Utálom magam, ahogy kinézek, inkább lassan már az öngyilkosságot választanám, csak ne kelljen ilyen fejjel mászkálnom. Senki sem vesz komolyan. Kihez forduljak?
Nálunk a Sotrethez és a Roacutánhoz nem kötelező szedni fogamzásgátlót. Szerintem ezt mindenki feléri ésszel, hogy komoly magzatkárosító hatású és amúgy ,ha nincs partnered akkor a bőrgyógyász nem kötelezhet fogamzásgátló szedésére.
Én ősztől megpróbálnám a helyedben, nagyon szépen rendbe teszi az acnés bőrt. Nyáron nem szabad szedni, mert fény érzékenyíti a bőrt.
A legfontosabb, hogy ne stesszelj folyamatosan. Próbáld meg lesz*rni, hogy mit gondolnak mások, attól még, hogy sok pattanásod van ugyanúgy élhetsz rendes életet. Láttam már olyan lányokat akik a sok pattanásuk ellenére is szépek voltak.
Próbálj meg megfelelően táplálkozni és ne használj rengeteg alapozót, mert az sem tesz jót. Szerintem kevésbé szólnának be a pattanásaid miatt mintha nevetségesen sok sminket raksz magadra.
NYUGI!!!!!!
Túl aggódod az egészet!
Az emberek lehet hogy a sok sminktől vesznek észre az utcán, pedig lehet észre se vennének ha natúr fejjel mászkálnál! Pont ezzel hívod magadra a figyelmet..
A pattanások a tini korszak velejárói, emiatt kár paráznod. A legjobb pattanásokra a Zineryt. Én is azt használom, csodákra képes! SZintén bőrgyógyász írja fel, de ha elmész a dokidhoz az is felírja szerintem. A hátam nekem is pattanásos, az is javult tőle! És nem is drága!
Pszichológushoz meg bátran mehetsz!! Életem, senki nem fog bolondnak nézni emiatt! Sőt, nem is kell tudnia erről senkinek. Anyukádnak mondd meg hogy problémáid vannak, nem érzed jól magad és szeretnél egy kicsit beszélgetni egy szakemberrel. Nem muszáj fizetőshöz menned, keresd fel az iskola-pszichológust vagy menj SZTK-shoz!
Ha beszélgetni szeretnél írj nyugodtan, nehogy butaságot csinálj!!
15L :)
a pattik a zsiros etelektol,csokiktol is lehetneK.
en is ereztem igy egy ideig,nem foglalkoztak velem -mondvan kamasz a gyerek,ilyen es kesz. de nem adtam fel mert voltak celjaim.a pattanasok nagy resze eltunt.Tele volt a hatam is, Kentem koromvirag kenoccselyNem ViCCelek,5nap alatt mulasztotta el,napi 1xkenes meett/ az arcodra ne hasznalj soha ien szarito dolgokat ,attTol csak megjobban beindul a zsirtermeles. {Ennyit tudtam segiteni .SzeP napot"kitartast
Én fiú vagyok, már 27 éves.
tizenévesen, meg utána is, nagyon sok pattanásom volt. nem csak a hátamon, hanem a mellkasomon is. És nagyon gennyesek voltak, ömlött belőlük a genny. Ahol most lakunk, ott erősen klóros a víz,. és baba szappant használok, ez nagyon jól szárítja abőrt, már semmi pattanásom sincs. pedig durva volt, még fájtak is, néha a fehér pólón átsejlett a kifakdat véres pattanás, ezért vigyáztam a ruhaviseletre. önbizalmam nekem se volt, orvoshoz szüleim nem vittek
De elmúlt, Csináltam azt is, hogy egyik nyáron sokat bicikliztem felső nélkül, és jól megnapoztattam magam. a nap fertőtlenítő hatású az uv miatt. de ne vidd túlzásba, nehogy baja legyen a bőrödnek, csak minden nap napozz, hogy végül barnulj.
túljutsz rajta, én is túljutottam, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!