Gondolkodtatok már azon, hogy hogy akartok meghalni? És hogy hány évesen?
Hogyan? Szép csendben, álmomban, mint a nagyfater.
...és nem pánikban sikoltozva, mint az utasai...
#1 xD
#2 Tudom, pont erre vagyok kíváncsi, hogy _mennyire_ számítok furának :D Mert én nem akarok szép csendben, ágyban, álmomban meghalni. Arra gondoltam, ha már az életem nem különleges, legalább a halálom legyen az. De egyébként nincs semmi bajom, nem vagyok depis, meg semmi :D Csak unom, hogy az egész életem abból áll, hogy iskolában vagyok, tanulok, eszem, gépezek, olvasok, alszom. Lehet hogy csak ki kéne próbálnom valami extrém sportot, ki tudja :)
Hát eléggé ki kéne próbálnod valami újat :D barátokkal szoktál lógni??
Csendben, fájdalom nélkül inkább.
Nem is tudom... Nekem a "hősi halál" a legszimpatikusabb. Ha már meg kell halni, akkor miért ne tehetném valamiért, vagy valakikért. Ha bármi történik nem ér meglepetésként, hiszen fel vagyok készülve rá.
Betegség, baleset... sokkal rosszabb, sokkal tragikusabb,nehezebb főleg a körülötted lévőknek, feldolgozhatatlanabb, váratlan... nincs semmi gondolat ami nyugtassa azokat akik itt maradtak.
Álmomban meghalni... Már volt hogy olyan élményem volt álmomban, hogy azt hittem eljött a halál, amikor felkeltem azt hittem a túlvilágon vagyok, és tükörbe kellett nézegetnem magam, hogy megbizonyosodjak róla hogy élek és én vagyok az. Nem tűnt semmivel sem jobbnak mint amilyennek elképzelem a halált. És még rosszabb... Fel se tudtál készülni rá, senkinek nem tudtál szólni, semmit sem tudtál átgondolni előtte. Eljön a reggel és keltenek, és te nem kelsz, és megnéznek közelebbről és látják hogy halott vagy. Borzalom.Értelmetlen. Még tragikusabb.
Na jó azt hiszem túlságosan beleéltem magam a kérdésbe. :D
Én már sokat gondolkoztam rajta,és arra jutottam hogy valami teljesen idióta,nagyon gáz helyzetben,nevetséges módon fogok megpusztulni,ami után az emberek rosszul fogják érezni magukat hogy röhögnek.Talán s-ggbe lőnek,vagy komolyan rám esik egy zongora,vagy megöl egy mezei pocok,ilyesmi.
Ahogy az én szerencsémet ismerem,ennél jobbra sajnos nem számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!