Miért ilyen rossz minden? Miért kell ezt? Miért nem lehet meghalni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 13:36
1/8 anonim válasza:
Ejj, te nagyon padlón vagy, mi a baj??Hátha tudok segíteni.
2/8 anonim válasza:
Matolcsy csomag meghozta a hatását.
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából nagyrészt hiszti és belátom azt is,hogy undorító eza viselkedés. Legalább ez megnyugtat! Egyszerűen én nem tudok boldog lenni. Soha az életben nem sikerül.. lehet másnak sem én nem tudom. A családom katasztrofális ! Apámék meg anyám verik egymást sosem hagynak aludni elmbetegek! Elvileg el akarnak válni,de mégsem ők se tudják szerintem. Engem apám pl. úgy elvert,hogy vérzett a fejem ez még tavasszal volt. Mert anyám félredugott és megmondtam neki a véleményem. Később rájött,hogy igazam volt,de mind1. NEm mondtam el senkinek,hogy anyám kválkodik..csak anyám szemébe. Jó ezeket már elfelejtettem azt is,h vérezett a fejem ,de továbbiakban is evszekednek. Továbbra is rossz körülmények között élek. Nincs itthon normális étel csak chipsek ilyen 100ftos meg stb. Egészségtelenségek. Nincs normális tisztálkodási lehetőség sem! eZT már nem is merem részletezni,mert ezt olvasva másnak is elmenne a kedve az élettől. Szeretetet sem kapok senkitől.. Barétokat sikerült angy nehezen szereznem,de ők sem igaziak ha baj van akk otthagynak a f@szba! Kretének mind! Most ki akar dobni a barátom is.. le se sz@r ő sem.. Elegem van! Sehol semmi sikerem és már teljesen kiégtem
2012. okt. 20. 13:46
4/8 anonim válasza:
Én mindig azt gondoltam, hogy azokból lesznek a legnagyobb emberek, akik a rossz körülmények ellenére erősek tudnak maradni. Na pont ezért nem lehet meghalni, ki tudja, mi lesz még belőled.
5/8 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel. Ha ezt túl éled, akkor bármit véghez tudsz majd vinni!!
6/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? És ha jól vettem ki akkor lány ugye?
7/8 anonim válasza:
ki mondta hogy nem lehet? Halhatatlanok vagyunk akkor!!!
8/8 anonim válasza:
gyere el hozzam! én majd eltartalak és nem sok mindent kell csinalnod
Ahmed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!