Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem vágyok sem barátokra sem...

Nem vágyok sem barátokra sem családra. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Vannak barátaim akik szeretnek engem, de én csak úgy teszek,mintha szeretném őket. A családommal is ugyanez a helyzet. Valahogy fárasztónak tartom a kérdéseiket és nem szeretek senkivel sem beszélgetni.

Nem azért vagyok kedves az emberekkel,mert szeretem őket, hanem azért,mert tudom,hogy ha kedvesen szólok hozzájuk akkor ők is kedvesen szólnak hozzám. Igazából legjobban egyedül szeretek lenni. Sokan unatkoznak egyedül és vágynak a társoságra, de én ennek pont az ellentéte vagyok.

Utálom,ha túl sok ember van körülöttem. Utálom amikor valami ünnep van és mindenki összegyűlik egy helyre. Miért vagyok ilyen? :o

L/14

2009. okt. 14. 14:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán vagyok ismerös pesten,mivel gondolom ott lakol,igy nem ismerem az ottani gimiket..
2010. ápr. 10. 18:33
 12/12 anonim válasza:
talán depresszió.ezzel nem vagy egyedül,nyugi,de vigyázz,próbáld valóban megkedvelni a társaságokat,mert ha nem...egy nap arra ébredsz:kéne egy barát,valaki-de sehol senki nem lesz...és az elég szomorú
2010. ápr. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!