Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » El kéne mennem pszichiáterhez?

El kéne mennem pszichiáterhez?

Figyelt kérdés
Hétvégén történt velem valami, ami nagyon rossz volt és mély nyomot hagyott bennem. Azóta nem is élek, csak vagyok mint a befőtt. Sokmindenki mondta nagyon sápadt vagyok, bambulok ki a fejemből, nem tanulok, nem beszélek, már az osztályfőnököm is mondta legyen már jobb kedvem. De egyszerűen nem tudok róla tenni. Volt hogy akartam valamit mondani, de egyszerűen nem tudtam mert nem volt erőm, nincs lelkierőm. Eddig mindig 6:15-kor keltem, már nem bírok akkor felkelni. Nem törődök snkivel / semmivel.Barátommal beszéltem telefonon, ott meg elkezdtem sírni, és egész este csak sírtam. Ez a depressziónak melyik formája? Elmenjek pszichiáterhez hogy felírjon antidepresszánsokat vagy mit csináljak ez ellen?
2009. okt. 14. 12:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sok dolog, ami eddig történt velem.
2010. máj. 19. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!