Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » El kéne mennem pszichiáterhez?

El kéne mennem pszichiáterhez?

Figyelt kérdés
Hétvégén történt velem valami, ami nagyon rossz volt és mély nyomot hagyott bennem. Azóta nem is élek, csak vagyok mint a befőtt. Sokmindenki mondta nagyon sápadt vagyok, bambulok ki a fejemből, nem tanulok, nem beszélek, már az osztályfőnököm is mondta legyen már jobb kedvem. De egyszerűen nem tudok róla tenni. Volt hogy akartam valamit mondani, de egyszerűen nem tudtam mert nem volt erőm, nincs lelkierőm. Eddig mindig 6:15-kor keltem, már nem bírok akkor felkelni. Nem törődök snkivel / semmivel.Barátommal beszéltem telefonon, ott meg elkezdtem sírni, és egész este csak sírtam. Ez a depressziónak melyik formája? Elmenjek pszichiáterhez hogy felírjon antidepresszánsokat vagy mit csináljak ez ellen?
2009. okt. 14. 12:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem Te is belátod, hogy van valamilyen problémád, tehát ez lehet egy olyan fázis ahol tudsz még magadon segíteni. Esetleg beszélj a problémáddal a szüleiddel, barátoddal, barátnőiddel, offővel akiben megbízol. Ha kiadod magadból a dolgokat könnyebb
2009. okt. 14. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ha nem régóta tart,akkor lehet,hogy csak átmeneti.várj vele pár hetet,és ha nem múlik el,akkor fordulj pszichiáterhez. Addig jobb ha megfogadod az előttem szóló tanácsát!
2009. okt. 14. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

ja, meglehet, az őszi depi jelei jelentkeztek rajtad. hát én is így voltam évekig , októbertől februárig olyan érzés volt rajtam állandóan, hogy nem volt kedvem semmihez sem, legszívesebben aludtam volna, meg ilyenek, meg mindig full tré volt a közérzetem :D olvastam valahol, hogy a depresszióra az indiaiak füvet szoktak szívni :D a múlt telem volt életem legvidámabb tele. lehet azért, mert mindennap téptem. nem kellett szar antidepresszánsokat szednem és a fű beszerzése révén rengeteg embert ismertem meg. ma már csak telefonálok és a cucc itt is van :D és a depi meg sehol :D:D:D

ezzel nem buzdítani akarlak, de rajtam segített. lehet lepontozni.

2009. okt. 14. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:

ha ez hétvége óta tart akkor még nagyon nem depresszió. majd ha hónapok óta.

amúgy sokat segítene ha tudnánk h mi történt

2009. okt. 15. 15:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon lelkizős vagyok, a barátnőmnél aludtam a hétvégén, és meg akart csókolni a 30 éves bátyja.Meg szexelni is akart. De egyiket sem akartam. Tv-t néztünk meg ilyenek. Amikor elmentem aludni éjfél után, megöleltem, és visszaölelt meg megpuszilta a fejem. Teljesen belezúgtam, csak róla álmodoztam egész hétfőn, a barátnőm mondta h nem akar tőlem semmit csak ivott, de szokás szerint nem hittem el. Aztán kiderült h tényleg nem akar semmit, koppantam. Van egy kapcsolatom 2 éve ami szerintem nem lesz hosszútávú már. Teljesen belezúgtam, és a barátnőmre támadtam amikor azt mondta biztos nem akar semmit. A depim miatt mindenki elhagyott engem, nem törődnek velem, mert nekem meg nincs erőm megszólalni sem. Ráadásul a barátnőmhöz sem megyek többé. Mindig az van bennem h éreztem h szeret amikor megölelt. Szóval röviden ennyi. Életemben most vagyok igazából szerelmes.
2009. okt. 15. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerelmi bánat?Akkor így már érthetőbb.
2009. okt. 15. 16:34
 7/11 anonim ***** válasza:

ez nem szerelmi bánat, ez stockholm-szindróma.

most komolyan hogy bírsz beleszeretni valakibe akinek nem jelentesz semmit, csak részegen nekiállt nyomulni nálad?

2009. nov. 14. 00:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Sokszor van nem kölcsönös szerelem, sokan bele bírnak szeretni olyas valakibe aki nem viszonozza.
2009. nov. 14. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt aláírom. Könnyen beleszerethetünk olyanba aki le se sz**... Én is ezt tettem. 2 évig gyötrődtem miatta, aztán történt valami ami miatt nem látom naponta. Ennek már 1 éve és most Pszichológushoz kell járnom, mert nem bírtam tovább. Persze nem csak ez volt a problémám...
2010. máj. 15. 21:02
 10/11 A kérdező kommentje:
hanem mi?
2010. máj. 16. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!