Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennem kell pszichiáterhez....

Mennem kell pszichiáterhez. Már nem először megyek hozzá, mert már voltam kb. márciusban. Szülőnek is kell jönnie? L/17

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már voltál többször is akkor már szóba került nem?De amúgy nem,barátom is egyedül ment.
2010. nov. 13. 19:58
 2/11 A kérdező kommentje:
egyszer voltam, akkor jött anyám is. akkor az volt, hogy nem fogadtuk el a gyógyszereket, mondván, hogy még fiatal vagyok, és azt mondta a doki, hogy ha legközelebb lesz valami és elmegyek, akkor már tényleg muszáj lesz gyógyszert szednem..és most itt csak az a lényeg, hogy a gyógyszerek miatt kell-e szülő?
2010. nov. 13. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
menj el egyedül,ha nem akarasz szülővel és meglátod mit mond a pszichiáter.
2010. nov. 13. 20:21
 4/11 A kérdező kommentje:
én mennék szülővel, csak anyám nem hajlandó eljönni..
2010. nov. 13. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:

akkor menj egyedül.

egyébként miért kell menned?

2010. nov. 13. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
hát voltak pánikrohamaim és a házidoki elküldött
2010. nov. 13. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt tudod ugye, hogy időpontot is kell kérned, tehát mindenképp telefonálni kell. Ha pedig telefonálsz, akkor mindjárt meg is kérdezheted, hogy kell e a szülő?

Bocsi, hogy megkérdem, anyukád miért nem akar veled menni? Nem vagytok jóba?

2010. nov. 13. 23:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát ezt az időpontot már 1 hónapja kértük, vagyis anyám, ő meg nem kérdezett semmit. Egyébként nem tudom mért nem akar eljönni, ezelőtt is nehezen beszéltem rá..szerintem ő utálja, hogyha valaki megmondja neki, hogy esetleg mit ronthatott el..Meg mikor mondtam neki, hogy hát mégiscsak ő az anyám, szülőm, gondviselőm stb. akkor meg azt mondta, hogy szerencsére már nem sokáig mondhatom ezt, mivel betöltöm a 18-at.szóval..
2010. nov. 14. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy anyukád nem akar veled menni, engem szívesen kísértek el. Ha ilyen helyzetben vagy, mondhatod az orvososnak is, hogy anyukád nem akart veled elmenni, esetleg jól kipletykáljátok, hátha tud vmi hasznos tanácsot adni neked, pszichológussal is az ember beszél a szüleiről. Ez nem olyan mintha vmi idegennek szídnád le, az orvos szívesen meghallgatja.
2010. nov. 14. 16:47
 10/11 A kérdező kommentje:
jah, pszichológushoz is jártam 2 évig, ő küldött el először pszichiáterhez
2010. nov. 14. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!