Szeretnék pszichológushoz vagy pszichiáterhez fordulni. Segítene valaki aki szintén jár? Lent.
Jövőhéten fogok elmenni az orvosomhoz és megkérem, hogy küldjön el pszichiáterhez családi problémák illetve alvási nehézségek miatt. Elég ennyit mondanom? Ugye nem kell részleteznem? És ugye nem kell szülői beleegyezés? És ez így ingyenes?
Egyébként melyikhez lenne célszerűbb fordulnom? Pszichológus vagy pszichiáter?
Első körben a pszichológust ajánlanám neked,ha ő úgy ítéli meg,még átirányíthat egy pszichiáterhez.Szerintem elég ha ennyit mondasz az orvosnak,de ezeket tőle is megkérdezheted akkor.
21/L
Előző vagyok.
Pszichiáterhez csak legvégső esetben fordulj, elvégre veled semmi probléma, csak az otthoni dolgok miatt vagy feszült.
Menj pszichológushoz és szedj gyógynövényes dolgokat, ha ezek nem elegek, akkor menj pszichológushoz.
Sokáig csak pszichiáterhez jártam, rengeteg gyógyszert felírtak, majd meguntam és elmentem pszichológushoz, államilag támogatotthoz, ingyeneshez. Pár hónap után elhagytam a nyugtatómat, persze a pszichiáternek nem tetszett, azt mondta a gyógynövény olyan mint az ópium... Utána pedig az antidepresszánst is el kezdtem csökkenteni, és így is sokkal jobban vagyok, mint amikor több gyógyszert szedtem. A terápia sokat segített.
Menj pszichológushoz és szedj gyógynövényes dolgokat, ha ezek nem elegek, akkor menj pszichológushoz.
Elírtam, a végén pszichiáter akart lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!