Pszichológushoz vagy pszichiáterhez menjek?
"már jártam pszichológushoz... de segíteni nem segített."
akkor melyik választás maradt?
amúgy van egy nagyon jó, évezredek óta bevált nevelési módszer a hisztiroham kezelésére: egy jóízű pofon.
nem értem, miért nem nevelik a gyerekeket manapság így, ezért is van annyi deviáns...
Én pszihiátert ajánlanék, aki rendelkezik pszihoterápiás gyakorlattal, és nem gyógyszerpárti.
Jobb ha nem kerülsz bele a pszihiátria mókuskerekébe. Antidepresszánsok, nyugtatók, stb. Több problémád lessz mint volt. Persze vannak esetek amikor feltétlen szükség van gyógyszerre mert életet menthet, de ha pszihoterápiával megy akkor inkább azt.
18:02!
Téged se sikerült értelmessé neveli a pofon módszerrel, nem kell ajánlanod másoknak sem.
Kérdező!
A fóbiákat pszichiáter fogja tudni nálad kezelni.
Első: köszi a választ, baromi értelmes vagy. Én nem gyerek vagyok, hanem egyetemi hallgató, és nem vagyok deviáns, egyszerűen 1-2 éve kialakult nálam egy ilyen helyzet, ami az utóbbi időben gyakran rám tör. Az pedig, hogy az a pszichológus, akinél én voltam, nem segített, nem jelenti azt, hogy másik sem tudna.
Többiek: köszönöm a válaszokat!
nyugi, majd pár milliós kezelgetés után és cirka 20-30 reménytelen év elteltével be fogod látni az igazamat.
az idő senki mellett sem áll.
első voltam.
Inkább csak tudatlan , aki azt hiszi, hogy mennyire okos. Ő biztosan sok pofont kapott.
Fóbiákat pszichoterápiával lehet hatékonyan kezelni. Pszichológus alapokkal rendelkező pszichoterapeuta jobb, mint a pszichiáter, aki nem tanult pszichológiát.
A szakmában dolgozom, hihetsz nekem.
Tehát olyan klinikai szakpszichológust célszerű felkeresni, akinek van pszichoterápiás végzettsége is.
"Pszichológus alapokkal rendelkező pszichoterapeuta jobb, mint a pszichiáter, aki nem tanult pszichológiát."
A szakmában dolgozol állításod szerint, akkor hogy írhatsz ilyen marhaságot? A pszichiáter tanul pszihológiát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!