Pszichológushoz vagy pszichiáterhez menjek?
Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám, hogy nagyjából mindentől félek. A sötéttől, a tűztől, a tömegtől, a nagyobb testű állatoktól (cirkuszban halálfélelmem volt az első sorban ülve) stb... Nagyon unom már ezt a jelenséget, mert így nem lehet normálisan élni, ezért szeretném ezt kezeltetni. Más okból már jártam pszichológushoz, ami ezekre a problémákra is rávezetett valamennyire, de segíteni nem segített. Próbálkozzak meg egy másik pszichológussal, vagy menjek inkább pszichiáterhez?2011. febr. 9. 17:56
11/12 anonim válasza:
Kedves 53%-os , remélem egyre kevesebb arctalan senkiházi!
Ezúton kérlek, hogy a jövőbe szorítkozz a "Hogyan legyek holnapra beteg?" hülyegyerekekre (azoknál nekem is elkezd viszketni a tenyerem), és azokat akiknek valódi problémáik vannak kíméld meg csökevényes agyad bűzös termékeitől.
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves 53-as! Ahhoz képest, hogy állításod szerint nem vagy kíváncsi a kommentemre, mégis olvasod és reagálsz rá. Komolyan nem értem, hogy emberek miért járnak ide azért fel, hogy értelmetlen baromságokkal traktálják a másikat, aki egy teljesen értelmes kérdést tesz fel. 21 éves lány vagyok, nem emós. De szerintem gondolkodj el komolyabban te is egy pszichiáteren, bár lehet, hogy ezen az állapoton már nem tudnak neked segíteni.
2011. febr. 10. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!