Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg pszichiáte...

Szerintetek tényleg pszichiáterhez kéne mennem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nagyon visszahúzódó típus vagyok, meg nagyon félek az iskolától, nem úgy félek, hogy félelmetesnek találom, hanem azért mert azt hiszem, hogy előbb, vagy utóbb meg fogok bukni, és ez miatt ideges leszek. És, ha ideges vagyok, akkor szúr a hasam, meg az oldalam, és még néha szédülök is(én sem értem, hogy miért buknék meg, hiszen még sosem buktam meg, a bizonyítványom nagyon jó lett, nem értem miért aggódok ezen.) Meg unokatesóm farsangjára el akartam menni, de aztán nem mentem, mert rosszul voltam, azért mert ideges voltam, hogy olyan sok idegen közé fogok menni. Anyukám azt mondta, hogy, ha ez nem fog változni, és továbbra is ideges leszek a suli miatt, meg más miatt, akkor pszichiáterhez fog küldeni. 13/L
2011. aug. 30. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2011. aug. 30. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
nem
 3/7 anonim ***** válasza:
meglehet
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy szakember ki tudná esetleg nyomozni mi húzódik meg valójában a félelmeid mögött és segítene végleg szakítani velük. Szerintem hasznos lenne.
2011. aug. 30. 22:43
 5/7 Betti1208 válasza:
100%

Szia!

Szerintem is jó ötlet a pszichiáter, csak az a baj, hogy anyukád az írásod alapján zsarol vele, így azt érzed, hogy azzal fog bűntetni, ha nem ˝javulsz˝meg. Pedig erről nem Te tehetsz! Arról sem Te tehetsz,hogy szúr a hasad,az oldalad, vagy éppen szédülsz. Ezeket nem direkt csinálod. Mindenképpen keress fel szakembert, elmúlni nem fog magától, és biztosan lelki dolgok miatt alakult ki. Nekem is volt hozzád hasonló osztálytársam! Végül magántanuló lett, otthon készült fel a vizsgákra. Ő is félt a tömegtől, pedig mi tényleg segítettünk neki. Teljesen zárkózott volt, olyannyira, hogy beszélni sem beszélt senkivel. Most iskolás vagy, azért vagy ideges, hogy megbuksz, ha munkahelyed lesz, akkor meg azért leszel, hogy kirúgnak stb....

Neked kell döntened, hogy hogy akarsz élni tovább!Szerintem ezt már el tudod dönteni 13 évesen!

Sok erőt és kitartást!

2011. aug. 30. 23:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Pedig anyukám azt mondta, hogy erről én tehetek.

2011. aug. 31. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

ezt a dolgot ha magadban nem sikerül leküzdened akkor irány a pszichiátria! ez a diákoknál amúgy gyakran előfordul, és leggyakrabban a relaxációs technikák segítenek.

hasonlóval vegetatív tüneteket produkáltam én is főleg dogák előtt, csak nálam ez hipochondriába ment át, de mondom a relaxáció segített.

Remélem sikerül ezt leküzdened :D 15\F

2011. szept. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!