Szerintetek tényleg pszichiáterhez kéne mennem? (bővebben lent)
Szia!
Szerintem is jó ötlet a pszichiáter, csak az a baj, hogy anyukád az írásod alapján zsarol vele, így azt érzed, hogy azzal fog bűntetni, ha nem ˝javulsz˝meg. Pedig erről nem Te tehetsz! Arról sem Te tehetsz,hogy szúr a hasad,az oldalad, vagy éppen szédülsz. Ezeket nem direkt csinálod. Mindenképpen keress fel szakembert, elmúlni nem fog magától, és biztosan lelki dolgok miatt alakult ki. Nekem is volt hozzád hasonló osztálytársam! Végül magántanuló lett, otthon készült fel a vizsgákra. Ő is félt a tömegtől, pedig mi tényleg segítettünk neki. Teljesen zárkózott volt, olyannyira, hogy beszélni sem beszélt senkivel. Most iskolás vagy, azért vagy ideges, hogy megbuksz, ha munkahelyed lesz, akkor meg azért leszel, hogy kirúgnak stb....
Neked kell döntened, hogy hogy akarsz élni tovább!Szerintem ezt már el tudod dönteni 13 évesen!
Sok erőt és kitartást!
Köszi!
Pedig anyukám azt mondta, hogy erről én tehetek.
szia!
ezt a dolgot ha magadban nem sikerül leküzdened akkor irány a pszichiátria! ez a diákoknál amúgy gyakran előfordul, és leggyakrabban a relaxációs technikák segítenek.
hasonlóval vegetatív tüneteket produkáltam én is főleg dogák előtt, csak nálam ez hipochondriába ment át, de mondom a relaxáció segített.
Remélem sikerül ezt leküzdened :D 15\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!