Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj ha túl őszinte vagyok?...

Baj ha túl őszinte vagyok? Vagy pont ellenkezőleg, jó?

Figyelt kérdés
pl. ha megkérdezik hogy ki jön be az osztályból.. és én annyit mondok, hogy szerintem nagyon szép xy..
2009. okt. 13. 19:20
 1/6 anonim válasza:

én is túl őszinte vagyok pl ha megkérdezik hogy megcsináltad rendesen a vmit? csináltam de nem volt jó meg ijenek érted?-nem

szerintem ez nem baj tökjó ha őszinte vagy az mindennek az alapja csak sajnos nem mindenki kíváncsi a véleményekre... 14/L

2009. okt. 13. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Az sosem baj, ha őszinte vagy, az viszont már sokkal nagyobb, ha sokat hazudik valaki.

De ha valamit nagyon nem akarsz bevallani, akkor se hazudj soha, inkább várj egy kicsit, és utána mondd el az igazat, mert a hazugságoknak nagyobb következményei vannak...

2009. okt. 13. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, de a negatív véleményed csak akkor mondd el, a kérdezik.
2009. okt. 13. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
jaja, fölöslegesen ne bánts meg senkit.
2009. okt. 13. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
én hazugság-párti vagyok, de semmi bajom az őszinte emberekkel
2009. okt. 14. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, csak vigyázz, mert az őszinteség könnyen átcsaphat bunkóságba!
2009. okt. 16. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!