A fiúk miért csak a "jókislányokat" szeretik?
Jajj ti még nem tudjátok mi a party.
Most őszintén.. Milyen pasinak kell olyan csaj, aki minden hétvégén taj részegre issza magát meg beszív mint a torkos borz még azt sem tudja, h éppen ki ment rajta végig és hogy saját magát hogy hívják, menni nem tud, de azért "táncoljunk" stylet.. A haja jobban hasonlít egy papagáj tollazatához.. 3méteres körzetbe bűzlik a cigi szagtól.. Hmm tuti nagyon jó csaj lehet.
A fiúknak azért a jó kislányok kellenek, mert nem szégyenlik elvinni őket bulizni, és tudják mennyit ihatnak, tudnak valami értéket nyújtani a fiúnak.. Nem csak minden esti programot..
Régen én is ilyen jajj mennyünk minden nap bulizni, piáljuk meg cigizzük magunkat halálra mert ettől nagyobbak leszünk voltam.. Most már teljesen megváltoztam, sokkal komolyabb lettem és nőiesebb, nem ez a jajj majd szétesek laza stílus.. És láám.. Annyi udvarlóm van, mint eddig összesen soha..
a fiúknak nem haver kell hanem nő.
Én ezt nem hiszem...
Szerintem a legtöbbje ezeket a tömegri.bancokat szereti -.-'
Legalábbis én ezt látom. Nyilávn mindketten más környezetbe kerültünk. =)
17:56 vok.
Azt elfelejtettem írni, h korosztály függő is.. 16 éves srácokig ne várjunk semmit..
Nekem már csak a 18+ os fiúk számítanak.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!