Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A fiúk miért csak a "jókislány...

A fiúk miért csak a "jókislányokat" szeretik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ti még nem tudjátok mi a party.

Most őszintén.. Milyen pasinak kell olyan csaj, aki minden hétvégén taj részegre issza magát meg beszív mint a torkos borz még azt sem tudja, h éppen ki ment rajta végig és hogy saját magát hogy hívják, menni nem tud, de azért "táncoljunk" stylet.. A haja jobban hasonlít egy papagáj tollazatához.. 3méteres körzetbe bűzlik a cigi szagtól.. Hmm tuti nagyon jó csaj lehet.

A fiúknak azért a jó kislányok kellenek, mert nem szégyenlik elvinni őket bulizni, és tudják mennyit ihatnak, tudnak valami értéket nyújtani a fiúnak.. Nem csak minden esti programot..

Régen én is ilyen jajj mennyünk minden nap bulizni, piáljuk meg cigizzük magunkat halálra mert ettől nagyobbak leszünk voltam.. Most már teljesen megváltoztam, sokkal komolyabb lettem és nőiesebb, nem ez a jajj majd szétesek laza stílus.. És láám.. Annyi udvarlóm van, mint eddig összesen soha..

a fiúknak nem haver kell hanem nő.

2009. okt. 14. 17:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Én ezt nem hiszem...

Szerintem a legtöbbje ezeket a tömegri.bancokat szereti -.-'

Legalábbis én ezt látom. Nyilávn mindketten más környezetbe kerültünk. =)

2009. okt. 14. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

17:56 vok.

Azt elfelejtettem írni, h korosztály függő is.. 16 éves srácokig ne várjunk semmit..

Nekem már csak a 18+ os fiúk számítanak.. :D

2009. okt. 14. 18:27
 14/16 A kérdező kommentje:
nem a piára, cigire, sem a sexre nem értettem, hanem inkább a túlzott szerénységre. Általában azokat szeretik, akik aranyosak is és teszik a magukat...hogy ok ilyen meg olyan kényesek, folyton filóznak. A rosszkislány h minden rosszban benne van, kalandvágyó és hamis. DE NEM KELL MINDENT MINGYÁRT A SEXRE ÉRTENIII!!!!mégis mit vártam...
2009. okt. 15. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert a "jókisányos" viselkedés nőisesebb. És hülyeség hogy a fiúk csak a jó kislányokat szeretik. Az olyan kislányt pedig aki hazudozik, minden hülyeségben benne van nyilván sokan nem szeretik. Az arany középút a legjobb.
2009. nov. 23. 15:16
 16/16 anonim válasza:
én pont a jókislányokat nemszeretem :D! azokat az ártatlankákat najó legyen aranyos de nem kell hogy jókislány legyenn legyen pl: perverz egykicsit :D
2010. nov. 18. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!