Sokan miért szeretik azt mondani hogy "gyúrok" mikor még nem látszik?
Figyelt kérdés
van pár osztálytársam ,sokszor elkezdi aztán abbahagyják és mikor a tanár megkérdezi mit sportolsz fiam - gyúrok, háh
én akkor szoktam kijelenteni valamit mikor már megvan a kellő tapasztalatom és meglátszik az a munka amit belefektettem,
kicsit elvolt dolog ,de akkor sem értem,
vélemények?!
2010. okt. 14. 20:58
1/8 anonim válasza:
Mer azt hiszi menő, ha gyúr vazze. De nem... -.-
2/8 anonim válasza:
Ha már látszana, nem kellene hangoztatni :)
3/8 A kérdező kommentje:
inkább gyökérül hangzik szerintem
persze döntse el mindenki maga
2010. okt. 14. 21:00
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem ha csinálja, akkor mondhatja akkor is, ha még nem látszik meg rajta. Ez olyan, mint ha egy terhes nő nem mondhatná, hogy terhes, amíg nincs akkora hasa, mint egy görögdinnye, nem?
5/8 anonim válasza:
Azt hogy gyúrni csak a falusiak használják ,a normálisabb szolidabb emberek a súlyozást használják ebből is látszik ,hogy még fiatal punci pöcöktetők vagytok,hja és a "gyúrás"amit ti csináltok na az nem sport tudod hol kezdődik a sport?Na azt nem fogom neked firtatni mert úgysem fognád fel épp ésszel....
6/8 anonim válasza:
Sztem is gagyi dolog
Dehát nah, mai fiatalság.
Én lány vagyok, de ha fiú lennék biztos nem vallanám be :-D
Majd tátsák a szájukat amikor megjelenek egy állati bicepsszel és kockahassal
Ha előre mondod, hogy gyúrsz, akkor mindenkinek elvárásai lesznek. Ha nem mondod meg sokkal könnyebb. Szerintem.
7/8 anonim válasza:
Szerintem azért mondják, mert azért az sok idő, míg megjelennek az izmok, és azért hónapokig várni eredménytelenül az eléggé elkeserítő. Ha kimondják, hogy gyúrnak, lehet úgy érzik, hogy már van egy kis hatása. :D Lehet ez csak az én furcsa logikám.
8/8 A kérdező kommentje:
:D
elég vicces egy dolog ez nemde?
2010. okt. 16. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!