Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A fiúk miért csak a "jókislány...

A fiúk miért csak a "jókislányokat" szeretik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 16:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
én szeretem a rosszkislányokat :P
2009. okt. 13. 16:55
 2/16 A kérdező kommentje:
mind azt mondják hogy nekik az aranyos, kedves lányok jönnek be..-.-" már unalmas. pl. a rosszfiu, gonosz es a rossz lazado csaj parositas sokkal erdekesebb lenne. nem gondoljatok?
2009. okt. 13. 16:57
 3/16 A kérdező kommentje:
16.55 végre egy kivétel : ))
2009. okt. 13. 16:58
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem van jó, rendes, aranyos, lázadó, merész keverék is. Szerintem a normális pasasok ezt a vegyítést szeretik, meg lehet bízni a csajban, de tartogat meglepetéseket is.
2009. okt. 13. 16:59
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
És mi a rosszkislány neked? ribanc? Te az vagy? :)
2009. okt. 13. 19:29
 6/16 anonim ***** válasza:
42%
Én csaj vagyok , de nekem a "rosszfiúk" jönnek be:D :))
2009. okt. 13. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:
69%

mert az a normális aki normális lányokat szeret! 20 éves vagyok volt már rövid-hosszú, jópár kapcsolatom "jókislányokkal"! Utálam az ilyen pia, drog, cigi, füves, hajfestős (túlzottan hajfestős, mármint ilyen vörös, lila, meg kék...fujj) csajokat! Normálisak a jók! Te nem vagy százas! Ja bocsi VÁR A "JÓKISLÁNYOS" BARÁTNŐM, na pá!

20/F

2009. okt. 13. 19:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

hát...nekem már mondta azt egy srác h én jókislányos vagyok és ezért nem lehet köztünk semmi.Pedig azt mondta a haverjának h jófej meg kedves vagyok.Amúgy a barátaim szerint nem vagyok jókislány,jó nem cigizek és még nem voltam részeg.Na bumm...szerintem nem maradtam le semmiről ez miatt.

Szóval vannak srácok akik a jókislányokra buknak,vannak akik a rosszlányokra buknak és vannak akik a kettő keverékére buknak.De aki ez miatt utasít vissza az meg sem érdekel.

14/L

2009. okt. 13. 20:10
 9/16 anonim ***** válasza:
én a rosszkislányokat szeretem. :)
2009. okt. 14. 08:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Én az a lázadó "nemértekegyetavilággal" tipus vagyok,fiúkkal barátkozom,és mindenki azt hiszi,hogy ettől én a lányokra bukok. Pedig nagyon nem =). Csak nem szeretem a divatmajmoló, benemszólokatanárnak, meg kényes,rockot nem szerető lányokat. (Bár azt se tudják mi az a rock,úúúútálják,depersze az osztálybulikon minden kiscsaj teli torokból énekli a tankcsapda szövegét =))
2009. okt. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!