A fiúk miért csak a "jókislányokat" szeretik?
mert az a normális aki normális lányokat szeret! 20 éves vagyok volt már rövid-hosszú, jópár kapcsolatom "jókislányokkal"! Utálam az ilyen pia, drog, cigi, füves, hajfestős (túlzottan hajfestős, mármint ilyen vörös, lila, meg kék...fujj) csajokat! Normálisak a jók! Te nem vagy százas! Ja bocsi VÁR A "JÓKISLÁNYOS" BARÁTNŐM, na pá!
20/F
hát...nekem már mondta azt egy srác h én jókislányos vagyok és ezért nem lehet köztünk semmi.Pedig azt mondta a haverjának h jófej meg kedves vagyok.Amúgy a barátaim szerint nem vagyok jókislány,jó nem cigizek és még nem voltam részeg.Na bumm...szerintem nem maradtam le semmiről ez miatt.
Szóval vannak srácok akik a jókislányokra buknak,vannak akik a rosszlányokra buknak és vannak akik a kettő keverékére buknak.De aki ez miatt utasít vissza az meg sem érdekel.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!