Szoktatok hazudni azert, hogy jobbnak tunjetek?
Figyelt kérdés
Es az megbocsajthato ha azert hazudok, mert valakivel beszelni akarok, de nincs temank es gyorsan kitalalok valamit ami nem tortent meg de legalabb tudunk beszelgetni?2013. jún. 24. 00:35
1/9 anonim válasza:
Hát majd akkor milyen jónak fogsz tűnni, ha kiderül, hogy hazudtál...
2/9 anonim válasza:
Nem. Alapvetően őszinte ember vagyok, más miatt sem szoktam hazudni, mert nem értem, minek.
S nekem mindig van témám. De szerintem a semmiről is tudnék beszélni, ha nem lenne... :D
3/9 anonim válasza:
Egyébként erről egy könyvbeli eset jut eszembe. A könyv a vérmérsékleti típusokról szólt s a szangvinikusnál ecsetelte, hogy szeret színezni, egyes vadhajtásainál pedig ez masszív hazugságba megy át. Nos, egy házaspár nagyon messziről érkezett valami összejövetelre, s a feleség hosszasan ecsetelte a hajóút részleteit. Mindenkit elkápráztatott, de ekkor megszólalt az addig szóhoz se jutó férj: "Repülővel jöttünk."
4/9 anonim válasza:
De nem csak olyan dolgokról lehet beszélgetni, ami megtörtént veled. Beszélhetsz filmről, könyvről, zenéről, időjárásról, utazásról... mondjuk számomra érthetetlen, hogy miért akarsz beszélni valakivel, akivel nem tudsz miről.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy fiuval talalkoztam es jott a kinos csend...valamit csinalni kellet, hogy ne ilyen csendes lanynak ismerjen meg.
2013. jún. 24. 00:54
7/9 anonim válasza:
Nem, és a leggerinctelenebb dolognak tartom.
8/9 anonim válasza:
Inkább csendes lány legyél, mint hazudós lány.
9/9 anonim válasza:
Jelentéktelen dolgokban előfordul, ha szeretnék tényleg érdekesebbnek tűnni, de ezek apróságok. Ha mesélni kell a sztorik kiszinezéséhez is eléggé értek, néha már magam se veszem észre, hogy igazából fele akkora party, vagy bakhé sem volt, mint amit mesélek, de legalább el szórakoztatom a társaságot. Barátokkal viszont mindig őszinte vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!