Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti "jobbnak" gondolját...

Lányok! Ti "jobbnak" gondoljátok magatokat, mint az átlag?

Figyelt kérdés
Ti akik itt GYK-en irtok/olvastok az átlag magyar 16-25 évesekhez képest

#postavantjazzcore
2013. jún. 22. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Eléggé.

18/L

2013. jún. 22. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, vannak tulajdonságaim, amik miatt mondták már rám fiúk, hogy jobb vagyok (már persze belsőleg, nem vagyok egy topmodell), de ezek véleményem szerint alap dolgok, tehát nem én vagyok földre szállt angyal, hanem a világ vált fura hellyé :D Meg amúgy rengeteg "normális" barátnőm van, úgyhogy nem hinném, hogy ritkaságszámba megyek.
2013. jún. 22. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szóval, hogy beképzelt vagyok e? Hát valaki "beképzeltként" viselkedik, miközben csupán azt a maradék pici önbizalmát próbálja védeni mindenáron, ami túl kevés ahhoz, hogy ne vegyen mindent támadásnak, túl sok mindent mutat a világ felé, amiről azt hiszi belőle hiányzik, akkor igen.
2013. jún. 22. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Valamilyen szempontból igen, másból épphogy nem. Mire gondolsz? Kinézet, gondolkodásmód, személyiség, párkapcsolatok, stb?
2013. jún. 22. 14:04
 5/9 A kérdező kommentje:
igen ilyenek: nem-e beképzelt, tudja-e mit szeretne az életben, nem trampli stb.
2013. jún. 22. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:

intelligensebb, megbízhatóbb, őszintébb vagyok, kevésbé liberális, olvasottabb, tanultabb és összességében komolyabb. külsőre csak azért tartom magam jobbnak, mint az átlag, mert jó az ízlésem, és érzékeny vagyok a szépre. egyébként a testi adottságaim inkább átlagosak.

ergo igen, jobbnak, az én szintemen mindenképp.

2013. jún. 22. 14:14
 7/9 anonim válasza:
tisztába vagyok az értékeimmel,jó nő vagyok,és nem vagyok elszállva magamtól. :D
2013. jún. 22. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen,nem kell ehhez beképzeltnek lenni,látok sok nőt az utcán,van viszonyítási alapom,vonzó,szexi nőnek tartom magam,de nem vagyok elszállva....
2013. jún. 22. 15:19
 9/9 Aspartia válasza:
Talán az vagyok. De én nagyon JÓL titkolom! :D
2013. júl. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!