Ez már apakomplexus?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz a viszonyom az apámmal, rengeteget veszekszünk (amennyiben hajlandóak vagyunk egymással beszélgetni), és nem állhatjuk egymást.

Pasik terén pedig mind az idösebbek jönnek be (30+), pl ha megyek az utcán, akkor inkább azokra figyelek fel, ök tetszenek jobban. Szinészek, énekesek, sztárok között is ez a helyzet, bár ott már 40 az alsó korhatár azok közt akik bejönnek (Jon Bon Jovi, Keanu Reeves, Dave Gahan, Morten Harket, Johnny Depp, Michael Hutchence (ö a legfiatalabb köztük, 37 éves volt), Robbie Williams...stb)

Ez már apakomplexus?

2013. jún. 22. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt nehezen tudom elképzelni...

De gondolom te is érzed, hogy ez apakomplexus. :)

2013. júl. 3. 20:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem volt feltünö. :) Amúgy is magas lány vagyok, natúrban is látszottam 16nak, meg magamra kaptam egy magassarkút, kisminkeltem, 3-4 évvel idösebbnek tüntem (szal az akkor 17-18), ö meg csak 25nem megborotválkozva, és máris kész volt az álompár.
2013. júl. 3. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy kicsit az, de lehet hogy 20-25 éves korod után tényleg "elmúlik". Szerintem csak az a lényeg, hogy boldog legyél te is meg a párod is, és ne foglalkozzatok a többi emberrel. Bár mit tudom én, hisz valamennyire én is az lehetek, mondjuk a korombeliek közül is van, hogy tetszik valaki, de inkább az idősebbek. Na mondjuk én még nem jártam igazán senkivel.

16/L

2013. júl. 3. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:

14 evesen 30 evessel azert eleg durva.

Pl. amikor en 14 voltam O 32 volt. Nem tudnam elkepzelni...

Pont tegnap nevettunk rajta hogy mondtam neki hogy egy kepen olyan fiatalnak nez ki mint aki "most esett ki az iskolapadrol" erre nevetett hogy de jo is lenne... de hogy en akkor meg a racsosagyban rugdaloztam xD

Imadom :)

2013. júl. 3. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!