Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az apakomplexus az betegség?

Az apakomplexus az betegség?

Figyelt kérdés
Leginkább olyanok irjanak,akiket érint a téma! (thanks)
2010. okt. 24. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom arra gondolsz-e, hogy hivatalosan az, vagy ki minek gondolja?

A hivataloshoz nem tudok mit hozzátenni, csak a saját véleményem mondom el. (Én is érintett vagyok)

Szerintem ez zavar, de nagyon nem mindegy, hogy mekkora. Én pl. a velem egy idősekre nem tudok úgy nézni, mint ellentétes neműekre. Ez ez folytatódik úgy +8-10évig. Ez nem a legszerencsésebb felállás, de szerintem nem ettől függ a boldogságom..

Ha kiírtad a kérdést, akkor gondolom téged is érint. :) Téged hogyan? Mesélnél?

2010. okt. 24. 18:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából az tudja milyen aki apa nélkül nőtt fel.
2010. okt. 24. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Azt hiszem régen én érintett voltam. Apa nélkül nőttem fel és a pasikban az apát kerestem. Megtaláltam...15 éves voltam ő 40!!! Teljesen bele voltam zúgva...visszagondolva bolond voltam, de nem bántam meg. 17 vagyok
2010. okt. 24. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
És akkor már nem vonzodol az idösebbekhez?
2010. okt. 24. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze még ma is megnézem a helyeseket, de ma egy 19 éves srác a barátom. :)
2010. okt. 26. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is apa nélkül nőttem fel, de szerencsére nem alakult nálam ki az apakomplexus. Szerintem betegségnek tekinthető, ha túlságosan elfajul.

Egy kapcsolat nem működhet egészségesen ha nem két egyenrangú fél között jön létre, hanem egy gyerek és egy idős ffi között akire a lány apjaként tekint. Ez a szerelem nagyon megviselhet egy fiatal lányt, akkor is ha plátói, akkor meg talán még jobban, ha kialakul egy kapcsolat.

Am ha ez megnyugtat, akkor ez a komplexus nem csak azoknál alakulhat ki akik apa nélkül nőttek fel. Nekem az egyik bnőm pl mindig csak idősebb pasikba zúgott bele, pedig náluk otthon volt apa, anya, tesó és harmonikus légkör.

2010. nov. 1. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!