Ez már apakomplexus?
Nagyon rossz a viszonyom az apámmal, rengeteget veszekszünk (amennyiben hajlandóak vagyunk egymással beszélgetni), és nem állhatjuk egymást.
Pasik terén pedig mind az idösebbek jönnek be (30+), pl ha megyek az utcán, akkor inkább azokra figyelek fel, ök tetszenek jobban. Szinészek, énekesek, sztárok között is ez a helyzet, bár ott már 40 az alsó korhatár azok közt akik bejönnek (Jon Bon Jovi, Keanu Reeves, Dave Gahan, Morten Harket, Johnny Depp, Michael Hutchence (ö a legfiatalabb köztük, 37 éves volt), Robbie Williams...stb)
Ez már apakomplexus?
1. Akkor ezzel mit tudok kezdeni?
2. Feltettem egy kérdést, és bárhogyan kombinálom, sehogy sem lehet ez a válasz rá.
20 evesen senkit se fog zavarni...
En 21 evesen 37-39 evesekkel kavartam.
Es habar nem komoly dolgok. Volt hogy azt kivantam barcsak komoly lenne.
De ne ringasd magad bele...
Nem, csak tini vagy. A fiatal kamaszlányok bírják az idősebb férfiakat, mert vonzó az érettségük. A veled egyidős kamaszsrácok éretlenek lehetnek hozzád.
Akkor van baj, ha kapcsolatra vágysz a sokkal idősebbekkel, és ha 10 év múlva se tudsz a korodbeliekkel kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!