Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez már felvágásnak számít?

Ez már felvágásnak számít?

Figyelt kérdés

Csomó olyan dolog van, amit szinte szégyellek, mert nem lehet úgy tálalni, hogy ne essen rosszul a másiknak. Lehívtam a haverokat a telekre, és apám mondta, hogy ha szeretném, szívesen elviszi őket motorcsónakozni, meg kipróbálhatják a vízisít stb. Elég komoly hajóról van szó, és egy ilyet szerintem nem lehet lazán előadni, mert tuti úgy éreznék, hogy mutogatom. Vagy ott vannak a lovak. Az egész család lovagol, én nem, de mindig mondják, hogy kezdjem el, vigyem ki a haverokat, csajokat stb, jó időtöltés, de ez is olyan dolog, hogy az emberek azt hiszik, hogy a lótartás csak milliárdosoknak való, és inkább azt hazudom, hogy nem a mienk, ne higgyék azt, hogy én ezzel akarok menő lenni.

Szerintetek hogyan lehet az ilyeneket úgy előadni, hogy a másik ne higgye azt, hogy egy elkényeztetett majom vagyok, akinek mindene megvan, és ezzel akar felvágni?

2013. jún. 22. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy meg kell mondani hogy neked ez van és kész ha a barátaid barátnőid szeretnek akkor úgyse fogják felvágásnak nézni!
2013. jún. 22. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Hülye helyzet. Úgy akarsz csinálni, mintha nem lennétek gazdagok, pedig azok vagytok. Két dolgot tehetsz. Az egyik, hogy vállalod, ami vagy, a másik, hogy olyan programokra hívod a haverokat, ami kevésbé feltűnő (pl. kirándulás).
2013. jún. 22. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi baj, ha a hétköznapjaidon megtalálod a "pór nép" között is a számításod. Jól érzed magadat olyan programok alatt is, mint amiken az átlag ember jól érzi magát. :)

Én személy szerint örülnék, ha lenne egy haverom, aki megtanít vízisízni, mert még ránézni sem volt pénzem, nemhogy konkrétan kipróbálni! :D Nem hiszem, hogy felvágás lenne, ne nagy képpel add elő, egyszerűen csak mondd el, hogy ez is egy lehetséges program és kész. :)

2013. jún. 22. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Légy a haverom!

:)

2013. jún. 22. 10:57
 5/7 anonim válasza:

Légy velük őszinte az a legjobb megoldás,ha csak sunnyogsz és kitudódik az igazság az még cikibb lesz.

Nekem is vannak lovaim én sokszor megkapom,h tuti gazdag vagyok utána felvilágosítom őket a valóságról.....Ha megtanulsz lovagolni,mehetünk együtt is :D

Ha igaz barátaid leszarják,h szegény vagy gazdag vagy a lényeg a társaság :)

22l

2013. jún. 22. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Önmagában az nem felvágás, hogy ez van. AZt megéreznék, ha az volnál. Van, aki meg azt gondolja, akármi van. LÉnyeg, hogy te tudd belül az igazat. Örülj annak, amid van, és oszd meg a többiekkel. Ha van eszük, örülni fognak neki ők is.

Nálunk is vannak lovak, és nem felvágósnak gondolnak minket, hanem örülnek a vendégek, ha lehet lovagolni.

2013. jún. 22. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem a haverjaid örülnének neki, ha meghivnád őket vizisielni, vagy lovagolni.

ez még nem felvágás, ha te magad szerény vagy, nem vagy beképzelt. valakinek a viselkedése határozza azt meg, hogy felvágós-e vagy sem...

2013. jún. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!