Hogy lehet ekkora barom egy 30 éves férfi mint én hogy semmi nem jön össze? Se nő se munka se semmi. Ha valami összejön, akkor tuti közbe jön valami.
Jöttem nyavajogni:D
Komolyan mondom nem hiszem el hogy van még ember akinek ennyire nem jön össze semmi.2 éve nincs munkám,ha valami összejön,akkor tuti vagy lerohad a motorom a proba napon oda menet,vagy ellopják a biciklim,vagy lelép a csaj ha végre van valaki...vagy nem tetszik a munkaadónak a pofám,vagy valami más...olyan nincs hogy simán menne valami.Már kezdem egy baromnak érezni magam komolyan.Sre nő se semmi.Általában bejövök a nőknek,jóképünek tartanak a stílussal sincs baj.De azon kívűl hogy bejövök nekik,ezzel ki is fújt.Igényesen öltözködöm ápolt vagyok,bár igaz anyagilag nem vagyok eleresztve jelenleg.Nem értem hol b@szhatom el a dolgokat,de már egyre jobban azt érzem hogy ez így nem mehet tovább.Valami nem ok,de nem tudom mi?Több szakmám van,idegen nyelven is beszélek,nem vagyok hülye gyerek,de merevse vagyok,van humorom stb.Még is mi lehet a gond?Kezdek egyre jobban befordulni a sok kudarc miatt...már már töketlen baromnak érzem magam,de vlójábn nem vagyok az.Nem tudom mi lehet...
Na jó most hogy ki nyavajogtam magam,várom a válaszokat:)Köszi.
Képzeld el ugyanazt annyi különbséggel, hogy nő vagy...
Akkor még azzal is meg kellene küzdened, hogy nagyobb magyarázat nélkül győzd meg a munkaadót, hogy nincs és nem is tervezel gyereket mostanában.
A rokonaid meg a fejedhez vágnák, hogy mért nem keresel már egy férfit és mért nem szülsz gyereket...
Férfiként azért könnyebb, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!