Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elég furán hangzik, de amikor...

Elég furán hangzik, de amikor be van csukva a szemem, úgy érzem, mintha "ugrálna". Mitől lehet? Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Furán hangzik, de amikor becsukom a szemem, és próbálok ellazulni, egy ideje úgy érzem, mintha "belülről ugrálna a szemem". Nem tudom jobban elmondani. Régebben volt ilyen, de nem állandóan. Mostanában viszont egyre gyakrabban. Mitől lehet ez? Az idegességtől? Mostanában egyre gyakrabban vagyok ideges.. Tudtok valamit tanácsolni, hogy mit csináljak, hogy elmúljon? Értelmes válaszokat kérek, köszi!
2013. jún. 16. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmi különös nincs ebben :) A szemed egész nap dolgozik,ergo mozog,így amikor becsukod,nem fog egyből mozdulatlanná dermedni. SZerintem az idegességhez nem érdemes ezt hozzákapcsolni.A legjobb hasonlat ami ehhez illik : Képzeld el ahogy lefutod a 2000 m-es futást.Miután kész vagy,nem szabad megállnod,hanem sétálsz még kicsit tovább,és ugyanúgy zihálni fogsz.Tehát fokozatosan nyugszol le.Valami ilyesmi a helyzet itt is.
2013. jún. 16. 22:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. jún. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!