Ez így rémesen hülyén hangzik, de szerintetek okozhat egy nyelv függőséget?
Figyelt kérdés
Oké, ez így tényleg hülyén hangzik, de eskü nem kamu :D
Szóval elkezdtem tanulni németül, és azt vettem észre, hogy egy órát se bírok ki nélküle. Állandóan szavakat tanulok, nyelvtani szabályokat nézegetek, nyelvtanulós játékokat játszom a neten (keresztrejtvény stb.) Szerintetek ez normális?
2010. júl. 13. 10:07
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy normalis. Miert ne lenne?
Erdekel es kesz. Jo hogy van ambiciod, vagyad a nyelv irant.
Van aki meg akar tanulni egy nyelvet de gyakran belefarad, otthagyja vagy tul lusta a rendszeres tanulasahoz.
Sok sikert.
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg érdekel a nyelv és tetszik is. Nem tudsz betelni vele. :)
3/7 anonim válasza:
Persze hogy normális, sokkal több ilyen ember kellene :)
4/7 anonim válasza:
De jó! Én is így vagyok, és pont a némettel :) Nagyon érdekes és szép nyelv. Csak arra vigyázz, nehogy úgy járj, mint én! Decemberben lesz meg a diplomám arról, hogy taníthatom is :D:D:D
5/7 anonim válasza:
Bolond vagy!??? Jó neked!!!! Bárcsak engem is érdekelne ennyire egy nyelv! :D Szerintem ez tök yooo! Sok sikert a tanuláshoz! :D
6/7 anonim válasza:
Én az orosszal vagyok így, de előjött már más tárgyakkal is, íróval, zenével, piával. :D Mindig van valamilyen dilim. Ha egy nyelv érdekel, az nagy előny. :)
7/7 anonim válasza:
mikor meg csak a kerdest olvastam el, azt hittem valakinek a nyelve,gondoltam nem birod a masik nyelve nelkul (LOL) =))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!