Tudom, hülyén hangzik, de hová tegyem a kezeimet járás közben? Van ezzel még valaki így rajtam kívül? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval télen nincs gond amikor a kabátzsebembe tehetem a kezem, mert úgy nem érzem annyira hülyén magam, de ha nincs rajtam kabát akkor van ciki, mert nadrágzsebbe téve a kezem nagyon hülyén érzem magam, ha meg még zsebem sincs az a halálom :S amúgy azért tettem fel ilyen kérdést mert ilyet még a googléban sem találtam.2013. febr. 16. 19:33
1/10 anonim válasza:
Járás közben lóbáld a kezeidet, de ne túlságosan, vagy egyik kéz nadrágzseb, másik lóbál. Egy ideig én is hülyén éreztem magam, még mikor fiatalabb voltam. 18/F
2/10 anonim válasza:
Engem az elalvásnál zavar. Néha levenném éjszakára.
3/10 anonim válasza:
Feltehetően kamasz vagy. A megnyúlt kezek is a kamasz kor egyik fő problémái. Lóbáld és ennyi.
4/10 A kérdező kommentje:
Nincsenek megnyúlva szerintem :S amúgy 18 éves vagyok, már ki kellett volna ezt nőnöm nem? :S bár nagyon későn érő típus vagyok.. a nemiség még így 18 évesen sem érdekel..
2013. febr. 17. 17:36
6/10 anonim válasza:
Ha magas vagy kezdj el gyúrni, komolyan mondom! Ha van két izmos vastag karod, akkor magabiztosan lóbálhatod. :-) Én is hasonló cipőben járok, néha úgy érzem majdnem szétesek ráadásul 20 évesen én már nem vagyok kamasz. Ráadásul én alacsony vagyok, ezért inkább nem gyúrok, mert úgy néznék ki mint egy ogre. XD
7/10 A kérdező kommentje:
de én alacsony vagyok és lány :S
2013. márc. 1. 18:05
8/10 anonim válasza:
Akkor vigyel magaddal taskat es egyik kezeddel fog a pantjat. :)
9/10 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor nincs probléma, biztosan kevés az önbizalmad, gyakorold a járást a tükör előtt, légy magabiztos. Mint már mondtam a fiúknál lehet ez gáz (+esetlen járás, gerincferdülés stb.), lány létedre (hacsak nincs súlyfelesleged, ami sajnos alapból elrontja az összképet) nem kell aggódnod ilyen apróságok miatt.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát.. konkrétan gebe vagyok, szóval súlyfelesleggel nincs gond, csak nem tudom hogy a gebeségtől is hülyén nézhet-e ki :D
2013. márc. 25. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!