Mit tegyek, hogy ne így legyen?
Nem igazán tudom,hogyan fogalmazzam ezt meg.Még soha nem volt barátom,és sokszor érzem,hogy azért csak jó lenne,ha lenne.De amikor erre gondolok,utána úgy érzem,hogy képtelen lennék normális párkapcsolatot kialakítani,mert hát én a szexben nem igazán a szépet látom,hanem vmi undorító,mocskos dolgot,+egyéb fizikai kontaktusokban is(pl. csók).Nem csak ez a gond,hanem egyszerűen minden szempontból képtelennek tartom magam rá.Nem érdekel a másik,nem tudok együttérezni senkivel.(Tudom,az utóbbi más emberi kapcsolat kialakításában is gondt okoz,de nem tudok ellenne mit tenni.Nem tudom,mit kéne ellene tenni.)
18/l
*nem vagyok vallásos
Nem az a rossz,h nem volt még fiúm,hanem ezek a gondolatok.De jó tudni,nem vagyok egyedül,és hogy ezek a dolgok elmúlnak.
Köszi a válaszokat.
Szia. Én pasi vagyok, és pont a duplája korban, mint Te.
Az nem derült ki, hogy Te hogy nézel ki, és a legfontosabb: Milyennek látod önmagad? Nem vagyok szakembere a témának, de az élettapasztalataim azt mondatják velem, hogy ez sokkal inkább egy mély és összetett önbizalomhiány, mint valóban a testiség elutasítása. Ezt abból gondolom, hogy kamasz srácként én is gúnyolódtam a csókolózó párokon, "ragacs"-nak hívtam a Kék lagúna és egyéb "érzelgős, nyáladzós" filmeket stb. Aztán közben a valóság az volt, amire később magam jöttem rá, hogy csúnyának hittem magam, aki egy csajnak sem kell. De ezt nem a tudat szintjén, hanem a tudatalattimban és ez a szeparációs magatartás volt a manifesztációja. Én ebből úgy jöttem ki, hogy először az önbizalmamat acéloztam kicsit. Új fazont alakítottam ki öltözködés, haj terén, elkezdtem kicsit jobban érdeklődni a többi ember iránt. Társaságba járni stb. Lényeges, hogy nem görcsölve és azonnali eredményt várva állj hozzá. De ha megváltozol, akkor a hozzáállásod és a környezeted hozzá(d)állása is megváltozik. (Előbb-utóbb a fenti konkrét undorod is tovaszáll majd, magától.) Kitartást és sok szerencsét kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!