Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy ne így legyen?

Mit tegyek, hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom,hogyan fogalmazzam ezt meg.Még soha nem volt barátom,és sokszor érzem,hogy azért csak jó lenne,ha lenne.De amikor erre gondolok,utána úgy érzem,hogy képtelen lennék normális párkapcsolatot kialakítani,mert hát én a szexben nem igazán a szépet látom,hanem vmi undorító,mocskos dolgot,+egyéb fizikai kontaktusokban is(pl. csók).Nem csak ez a gond,hanem egyszerűen minden szempontból képtelennek tartom magam rá.Nem érdekel a másik,nem tudok együttérezni senkivel.(Tudom,az utóbbi más emberi kapcsolat kialakításában is gondt okoz,de nem tudok ellenne mit tenni.Nem tudom,mit kéne ellene tenni.)

18/l

*nem vagyok vallásos

2009. okt. 10. 21:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Jó lenne,ha lenne valaki,akivel tudnék őszintén beszélgetni.Azt hiszem,ez a baj,hogy nincs olyan ember.akinek bármit el mernék mondani.De a fent leírttal akkor is gondban vagyok.(Egyébként esély sincs arra,hogy idáig eljussak bárkivel is,hiszen ha közeledik felém valaki,azt mindig elutasítom.)
2009. okt. 10. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
én is ilyesmi vagyok,kivéve a csókos meg szexel részt :D Szerintem nem undoritó,de amikor tetszik valaki,és mélyebbre megyünk a dologgal,akkor már nem tudok megnyilni előtte,és félek. Amúgy szerintem barátkozz olyan srácokkal,akik viccesek,meg van agyuk is és ha olyan tipus,akkor simán el tudjátok mondani egymásnak a kis gondjaitokat,meg tudtok beszélni dolgokat,el tudtok menni helyekre,stb. Ritka az ilyen,de megéri kutatni.
2009. okt. 10. 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2009. okt. 10. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is pont így voltam 18 évesen. De talán azért, mert még nem találtam meg akkor azt a fiút, akivel mindez maga a csoda volt :)) Nem kell és nem is tudsz ellene tenni. Ha jön majd az a fiú, akibe beleszeretsz, ezek a gondolatok elmúlnak. Jaj, nekem is milyen távoli már :) Rég voltam 18. (most vagyok 34)
2009. okt. 10. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
hihihi.. ugyan már te lány, nem hagytál ki semmit az életedből, leszámítva talán két, vagy három csalódást. kell az neked? dehogy. :)
2009. okt. 10. 22:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem az a rossz,h nem volt még fiúm,hanem ezek a gondolatok.De jó tudni,nem vagyok egyedül,és hogy ezek a dolgok elmúlnak.

Köszi a válaszokat.

2009. okt. 11. 07:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia. Én pasi vagyok, és pont a duplája korban, mint Te.

Az nem derült ki, hogy Te hogy nézel ki, és a legfontosabb: Milyennek látod önmagad? Nem vagyok szakembere a témának, de az élettapasztalataim azt mondatják velem, hogy ez sokkal inkább egy mély és összetett önbizalomhiány, mint valóban a testiség elutasítása. Ezt abból gondolom, hogy kamasz srácként én is gúnyolódtam a csókolózó párokon, "ragacs"-nak hívtam a Kék lagúna és egyéb "érzelgős, nyáladzós" filmeket stb. Aztán közben a valóság az volt, amire később magam jöttem rá, hogy csúnyának hittem magam, aki egy csajnak sem kell. De ezt nem a tudat szintjén, hanem a tudatalattimban és ez a szeparációs magatartás volt a manifesztációja. Én ebből úgy jöttem ki, hogy először az önbizalmamat acéloztam kicsit. Új fazont alakítottam ki öltözködés, haj terén, elkezdtem kicsit jobban érdeklődni a többi ember iránt. Társaságba járni stb. Lényeges, hogy nem görcsölve és azonnali eredményt várva állj hozzá. De ha megváltozol, akkor a hozzáállásod és a környezeted hozzá(d)állása is megváltozik. (Előbb-utóbb a fenti konkrét undorod is tovaszáll majd, magától.) Kitartást és sok szerencsét kívánok.

2009. okt. 11. 07:15
 8/8 anonim ***** válasza:
én 17 évesen voltam igy egyszerüen ember undorom volt!apu el is akart má vinni dokihoz!nem akartam beszélni senkivel rosszul voltam ha valaki közelebb ment el mellettem az utcán vagy ha rám köszöntött egy olyan ember akit nem is ismertem csak szimpizni akrt velem !aztán ssze jöttem a mostani páromal csa azért hogy legyen egy kapcsolatom akkoriba még is! most már több mint 4éve együtt vagyunk!inkább 5!na de nem mondom én azért nem voltam csók és szex undoros
2009. okt. 12. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!