Mit csinálsz, ha a szüleid nincsenek itthon? :D
Épp elment mindkettő.. :P És nem tudom, mit csináljak.
A gépezés nagyon uncsi, bármikor megtehetem.
Ti mit szoktatok csinálni?:D
14/L
Köszi a válaszokat:):D
Cigit csak csapatba szoktam... nálam sosincs, mióta lebuktam múlt évbe :/
Írjatok még!! :)
Hát mindent csinálok.. :D egyszerre akár 5-6 dolgot is! Apám nagyon kritikus velem szemben, szóval akár az ő kedvenc számait is hallgathatnám akkor is piszkálna, nem sminkelhetem magam erősen nem öltözködhetek úgy ahogy én akarok szóval amikor ő is itthon van akkor én nem is élhetek, olyankor a tw-t se nagyon kapcsolom be csak könyvet olvasok..
És ilyenkor, amikor nincs itthon senki Extrabrutáldurván kisminkelem magam, van pár extravagáns cuccom amikről apu nem tud azt felveszem +magassarú amiről szintén nem tud, elő a fényképezőgép fel maxra a zene táncolok fotózkodok meg kb. visítok a boldogságtól.. Ilyenkor szoktam vicces videókat nézni, mert ilyenkor akár sikíthatok a nevetéstől akkor se kiabál velem senki.. :)
zene a maximumra !!!
tánc,éneklés
szerintem amugy az én hangom rossz,ezért imádok akkor énekelni ,amikor senki sem hall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!