Mit csinálsz, ha a szüleid nincsenek itthon? :D
Épp elment mindkettő.. :P És nem tudom, mit csináljak.
A gépezés nagyon uncsi, bármikor megtehetem.
Ti mit szoktatok csinálni?:D
14/L
áthívom vagy csak felhívom valamelyik barátnőmet, vagy a pasimat...vagy esetleg DVD-zek...:)
14/L
Csinálj valami meglepetést nekik mire hazajönek, ( hátha többször is elmennek együtt ) :D
Hogy mit csinálj esetleg még ? Hát te tudod mit szeretsz, de egyet tudok mit ne csinálj! Mikor én ilyen koru voltam, anyuék elmenetk, matávos telon csináltam akkora számlát ( barátnömmel ) amit nem köszöntek meg nekem :D
függöny elhúz -> hangerő fel -> táááánc:D
Imádok táncolni,amikor itthon vannak is szoktam néha,de az úgy nem jó,mert bármikor benyithatnak na meg a hangerőt is szabályozni kell:(
vagy áthívom vmelyik barátnőmet,dvd-zek,tornázok persze azt is csak zene mellett:D
de mostanában amikor nincsenek itthon a szüleim általában én sem vagyok itthon mert suli után még szoktunk dumcsizni a többiekkel,mert sokaknak csak 1,5-2óra múlva megy buszuk és akkor én is ott maradok velük;)
14,5/L
Mivel elég jó hangom van, én énekelni szoktam, de elég hangosan. A kedvenc számaimat. Amúgy ha otthon vannak, akkor nem, mert biztos zavarná őket. Meg ha nem hall senki, akkor valahogy jobb nekem.:)
14/L
zene üvöltveeeeee éneklés a szörnyű hangommal
táncikálás rohangálás örjöngés XD
15l:D
általában én is zenét üvöltetek(Kárpátia,Arch Enemy...stb)
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!