Vannak ismerőseim, de nincsenek barátaim. Ha én nem tartanám velük a kapcsolatot, tuti elfelejtenének. Miért?
Ismerkedj még,egyszer csak találsz valakit akit érdekelsz.Szerintem nem érdekled őket annyira,hogy miért azt nem tudom.Nekem sincs baráti köröm,úgyhogy meg tudom érteni a helyzeted.Amúgy meg csak voltak valamikor barátaid.Velük miért szűnt meg a kapcsolat?Talán ha ezen elgondolkodsz meglesz a válasz a kérdésedre.Egyébként meg
hogy lehet valaki a legjobb barátnőd ha ő sose keres?Nem rosszindulatból mondom,de a barátokat kölcsönösen érdekli hogy mi a helyzet a másikkal.
Szia, velem is hasonló a helyzet. (Bár engem inkább kihasználtak a "barátaim" a suliban, érettségi előtt. /jó tanuló voltam, és szívesen segítettem... kár volt/)
Nekem nincs legjobb barátnőm/legjobb barátom és nem tudom miért. Könnyen ismerkedek, sok téma érdekel, nyitott vagyok a világra, de mégsincs meg az a baráti társaság, akikkel megyünk ide-oda. (Néha nem is hiányzik és előny pl vizsga stb előtt /nem fáj a szívem, ha tanulnom kell a szórakozás helyett, mivel nem járok el a senkikkel /)
Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan privát üzenetet és felvesszük a kapcsolatot.
Egy 19 éves lány Budapestről.
Nekem sincsen baráti köröm, voltak barátaim de elköltöztünk, és már egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Ahova költöztünk nem birtam beilleszkedni, teljes más világ :( ha van kedved nekem is irhatsz privit.
19L Nógrádmegye
Én is ebben a cipőben járok.
Nekem régen nagyon sok ismerősöm volt de mára egy sem maradt. Igazából vágynék valakinek a társaságára de nem nagyon akar össze jönni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!