Ilyen nehez lenne komoly kapcsolatot talalni? :|
Nem így kell hozzáállni. Te éld az életed, igyekezz teljes életet élni egyedül is. Ez érződni fog a kisugárzásodon, és akkor fog megtalálni a szerelem.
A kapcsolat nem arra való, hogy "lekösse" magát az ember. Ne az adjon értelmet az életednek.
Egyébként valószínűleg pont emiatt nincs kapcsolatod, megérzik rajtad a lányok, hogy görcsösen keresel valakit, akárkit, és ezt senki nem szereti.
mondanám hogy keress idősebb nőt, de sajnos a nők túl csökönyösek ahhoz hogy fiatalabb fiúval járjanak. próbálkozni persze kell, lehet hogy találsz kivételt, de biztosan többet, mint értelmes fiatal lányt.
persze mind azt mondja hogy komoly kapcsolat, de túl gyerek még hozzá, és nem gondolja komolyan.
nem veled van a gond, ha csak ennyi a helyzet
másrészt arra is számíts, hogy ha alacsonyabb vagy, esetleg vékonyabb, az szintén nem elég férfias nekik hozzá, annak ellenére hogy "a belső fontos" nekik :)
viszont az a nőtípus akit a primitív férfi vonz általában képtelen hosszútávú boldog kapcsolatra.
ha elutasítottak, annak te is lehetsz az oka, attól függ hogy nézzük.
Az ilyenektől agyfrászt kapok..."Csak nem tudsz írni helyesen."
Még is eltudtam olvasni, és értelmezni is tudtam a kérdést és a magyarázatot is.
Szerintem aki ezeket írja, az még nem látott IGAZÁN! helyesírási problémákkal küzdő egyént!
Kérdező:
Nem tudom, hogy veled van-e a gond.
De ennyi évesen úgy sem fogod megtalálni életed szerelmét, persze meg lehet, hogy szerencsés típus vagy és sikerül is.. De nem vennék rá mérget.
De ne utasíts vissza semmit, mert lehet később fogod megbánni azt ami lehetett volna, de nem volt.
A komoly kapcsolat meg úgy is elfog érted jönni, ha eljön a te időd is. Addig meg ne görcsölj ilyenen.:) Próbálj meg laza maradni.
"Szerintem aki ezeket írja, az még nem látott IGAZÁN! helyesírási problémákkal küzdő egyént! "
ÉS csak kötekedni akar, mert másképp nem tudna hozzászólni..
(Ezt kihagytam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!