Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen nehez lenne komoly...

Nemo15 kérdése:

Ilyen nehez lenne komoly kapcsolatot talalni? :|

Figyelt kérdés
19eves srac vagyok es akarmennyire szeretnem a korosztalyombeliek vagy nalam 1-2 evvel fiatalabbak semmifele keppen nem tudjak magukat lekotni egy komolyabb kapcsolattal...miert van ez?Talan velem van a gond?:|
2011. júl. 29. 00:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

06:55vagyok

11:04

a szerelem nem csak szerencse kérdése, vagy a jó párkapcsolat alapja nem a szerelem, és nem megtalálni kell hanem kialakítani, ennek pedig semmi szüksége a korhoz, legfeljebb több idő alatt valószínűbb annyi tapasztalat amiből a jó hozzáállás kialakítható, de ahhoz képest hogy egyesek 14évesen értelmesebbek mint a saját szüleik, szinte kamaszkor felett jelentéktelen mennyi idős az ember

egyébként az ilyen idiótákat én sem kedvelem, akik semmi hasznosat nem tudnak mondani, csak mások írásstílusába kötnek bele

2011. júl. 30. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!