Velem lehet a baj hogy ennyire nem vesznek emberszámba a körülöttem lévők?
Egyedül érzem magam sokszor, mint a kisujjam. Attól félek folyton hogyha eltűnnék senki sem keresne. Névnapom volt és alig köszöntöttek fel néhányan. A "barátaimra" nem számíthatok stb... Nem vagyok fontos ember és ez fáj, mert én jó barátja vagyok mindenkinek. Annyira rosszul esik hogy elmondani nem lehet.
miken változtassak? Hogy lehetnék érdekesebb ember, hogy sokan szeressenek és meg is becsüljenek?
22/L
Boldog névnapot!
Más is lehet a háttérben.
Talán nem szerencsés időre esik: vizsgaidőszak hajrájára.
Nincs másik a naptárban? Akkor tarthatnád a nyugisabb időben levőt.
Azért valamilyen mértékben ez a te hibás is.
Lehet mindenki se*fej körülötted, de nekik is vannak barátaik, habár többnyire azok is igazi seg*fejek, mégis néha akad normális is.
Az hogy kedves vagy mindenkivel nem gond, az már annál inkább, hogy ha azokkal is az vagy akik ártottak neked, vagy csak nagyon nem szeretnek. Nem árt megválogatni ki érdemli meg a figyelmedet és ki nem, még akkor is ha viszonylag kevés ember közül válogathatsz.
Továbbá a fő oka az lehet, hogy megszokták, hogy te egy ilyen otthon ülős lány vagy, és habár régebben lehet hívtak mivel mindig visszautasítottad, ezért már nem próbálnak meg kirángatni. Neked kell kezdeményezni, ha ki szeretnél zökkenni ebből az unalmas életvitelből.
Hívj ki 1-2 ismerőst dumálni, sétálni kvzni, stb. Nem kell napi rendszerességgel, heti 1-2 is elég, ha kitartó vagy hamar visszakerülsz a köztudatba, és te is megkapod majd a körüzeneteket, ha mozgás lesz a városban!
Nem feltétlenül. Én az utóbbi években igencsak társasági embernek voltam mondható. Bár visszafogott és nem kicsapongó vagyok, azért ott szoktam lenni a bulikban, vannak barátaim, akiket imádok és elvileg ők is engem, de a névnapomat azt pl. rendszeresen elfelejtik...van hogy a szülinapomat is. Pedig nagyon közel állok valamennyiükhöz, nem zárkózom el előlük, rengeteg időt töltöttem velük, mégis mikor úgy alakult, hogy a szülinapomon vagy a névnapomon otthon maradtam, egy darab üzenet sem jött.
Nagyon nagyot csalódtam, mert nekem is nemrég volt a névnapom, de azok felejtettek el, akikre a leginkább számítottam.
Ennyit jelentek az embereknek, akikkel már hosszú évek óta jó barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!