28 évesen polgármesternek lenni túl korai még?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy indulhatnék a választásokon. Egy kis városban lakunk, és sokan ismernek minket, engem. Az lenne tehát csak a kérdésem, hogy nem túl "komolytalan" dolog 28 évesen polgármesternek jelöltetni magam?2013. jún. 11. 07:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem korai,úgyis egy tapasztaltabb embert választanának meg.
3/7 anonim válasza:
A mi kerületi polgármesterünk 32 évesen lett az, most 38. Az a 4 év nem olyan nagy különbség ebben a korban. szóval lehet.
---
Győzike 39 éves
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem kora.
Én is úgy tervezem, hogy majd elindulok és én 27éves leszek akkor.
Majd kiderül addigra, hogy alakul a politika.
Ha fideszes zászló alatt indulsz megválasztanak ha alkoholista, csöves vagy bármi vagy akkor is. :/
Ha értelmes fiatalember, aki rugalmas, fiatal, tele van ötlettel, nagy a kapcsolati köri rendelkezik esélye sincs.
Mármint jelenleg... Sajnos
Nem tudom, a kis várásotokban ez, hogy van.
Mindenesetre sok sikert! :)
5/7 anonim válasza:
* nagy kapcsolati körrel rendelkezik
*kis városotokban
bocsi :)
6/7 lajos 001 válasza:
hajrá sok sikert ráfér a magyar politikára a frissítés mert most is a régiek irányítanak vagy az ő fiaik ténylegkellene újítani
7/7 anonim válasza:
Szerintem indulj, nem korai! :)
Független leszel, vagy elköteleződsz valamelyik párthoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!