Miért vagyok ilyen? Lehet ezen változtatni? Hogyan?
Nem nagyon szoktam telefonálni.Ha egyedül vagyok itthon és csörög a vezetékes felveszem mert engem nem nagyon keresnek azon(akik meg azon is keresnek tudom a számukat fejből nekünk meg kijelzi a számot).De ha a mobilom csörög és rejtettből hívnak vagy nem ismerős a szám nem veszem fel,vagy kinyomom.Egyszerűen nem merem felvenni.
Szerintem ez azért van mert 1,5éve egyszer csörgött a telefonom,nem volt szám.Felvettem és egy nő beszélt h a rendőrségtől hív h bejelentés érkezett ellenem,hogy gyújtogattam itt meg itt stb. Levegőt alig bírtam venni olyan rosszul lettem,mert hát egy ilyen dolog nem semmi.Látta nővérem h vmi gáz van és elvette a telefont.Valószínűleg csak szórakoztak,mert amikor megkérdezte h hogy hívják azt mondta nem mondhatja meg.Pedig meg lehetne,meg azt sem mondta meg hogy honnan hív.Azt mondta rendőrségi titok és nem lehet elmondani.
Szóval én ezóta félek,hogy csak szórakoznának velem és fel sem merem venni a mobilomat ha nem ismerős a szám:(
Lehet ezen változtatni?Ha igen,hogyan?
egy elkeseredett 14,5/L
Szia!
Ennyi idős voltam kb, mikor velem is szórakoztak így, h rejtettről hívtak "rendőrségi ügyben", egy ellopott teló miatt és be kell mennem. Persze h szivatás volt, nekem sem esett le akkor.
De a te esetedben is csak ennyi történt, nyugi. Én is ismerek pár embert aki nem veszi fel az ismeretlen hívásokat, és gyakran én se szoktam, na nem azért mert félek.
Ne hívjon engem ismerős ismeretlen számról, ennyi. :D Vagy ha meg nem ismerős telefonál, akkor is írja ki a számot, elvégre vhonnan ő is tudja az enyémet, ha hív. Más az, amit előttem írtak, h munkahely, v hasonló, de ilyen gond még nem áll fent nálad pár évig, meg nálam is a diákszöv. ismerős számról hív. Szóval engem csak szimplán nem érdekelnek az ismeretlen számok. :)
Szia!
Velem pont fordítva van.
Ha egyedül vagyok otthon, a vezetékest SOHA nem veszem fel. Aki engem keres, az úgyis mobilon hív. Vezetékesen a mamám, meg anyám ismerősei hívnak.
Rejtett számot mindig fölveszek. Főleg, mert én is legtöbbször vezetékesről hívok másokat (nehogymár az én pénzem fogyjon:D) és azt is rejtettnek írja ki. Egy barátom is mindig rejtettről hív, vagyis vezetékesről - az én példám alapján.
Felejtsd el ezt a beszélgetést! Én amikor egyszer telefonbetyárkodtam, és elénekeltük barátnőimmel egy embernek a boci boci tarkát, olyat mondott a végén, hogy na most jelentelek föl kislány, nagyon megijedtem, kinyomtam, még a telcsim is kikapcsoltam, aztán semmi nem lett belőle...
Szóval a lényeg: lehet, hogy egy barátod a vezetékes telefonról, vagy egy utcai telefonról hív - lehet, hogy valami baj van!
És mint az előbb valaki mondta, munkaügyben is sok rejtett szám fog keresni. Merd felvenni, ha pedig ilyen rendőrségi bejelentést kapsz, kérdezd meg, melyik rendőrségtől és ki jelentett be téged! Valószínűleg ekkor kinyomják, ha csak "viccelnek".
14/L
köszönöm a válaszokat!
Anno megkérdeztem,hogy mikor érkezett a bejelentés,ki jelentett be stb...a csaj meg csak gondolkodott mit mondjon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!