Mit csináljak ha pánikolok?
Régóta van valami pánikra hajlamos énem, és most óriási vihar van, és alig kapok levegőt, meg parázok, és komolyan, mindjárt elsírom magam!! Mit csináljak? Senkihez nem tudok menni, és senki se tud idejönni!! :( valami "praktikát"
És légyszi, nem kamukérdés, ne itt éljétek ki troll éneteket.
Egy 24 éves, de inkább közelebb van az öthöz lány :((
Figyelj oda a szívverésedre, és vegyél nagy levegőket, koncentrálj rá, hogy lassuljon a szívverésed, ha kell, csukd is be a szemed.
Kapcsolj be valami zenét, vagy nézz tévét, tereld el valahogyan a figyelmed a hangokról.
Téged kéne felakasztani Krisike...
Ne hallgass az ilyen trollokra.
Amit az első írt, az jó, azon kívül lehet pánikbeteg vagy, menj el dokihoz és kérj kivizsgálást, lehet valami el van fojtva benned. Komolyan!!!
15/f
na figyu, a ritmikus levegővétel az lényeges, nagyokat és mélyeket beszív, majd kifúj.
ha hevesen ver a szíved és nem tudod hova szaladj, menj ki a friss levegőre, hunyd be a szemed, az egyik kezeddel nyomd a nyaki ütőeredet, de ne túl szorosan, csak enyhén, a másikkal pedig a két szemgolyódat, ezt hívják bulbus reflexnek, keress utána, így ez a kettő lassítja a szívverést és helyre áll tőle.Ezt nekem orvos mutatta.azon kívül vizes ruha a fejre, nyakra, arcra, ahova jól esik és igyál friss vizet. ennyi a lényeg, ez a gyógyszer mentes megoldás, viszont lehet egy 0.25-ös frontint is bevenni, ha szükséges. Jó lenne ha lenne veled valaki, aki nyugtat és ott van melletted, de ne izgulj, nem lesz bajod, hiába érzed úgy! Én már igencsak tapasztalt vagyok e téren...
Szerintem ugyancsak jól tennéd ha az itt trollkodó rossz gyerekek helyett orvoshoz fordulnál.
Ha nem tudnád hamarosan ezt tenni,vegyél valeriánát. Használati utasitás benne van a csomagjában.
A légzés segít,de ne úgy csináld ahogy az itteni rossz tanácsadók trollkodták.Nincs szükség ilyenkor a különleges ismeretre. Bőven elég ha magára a beáramló levegőre figyelsz. semmit se erőltess. Ne terheld vele magad. S közben gongold: elmúlik,elmúlik,elmúlik. Ezt ki is mondhetod mikor egyedül vagy. mások jelenlétében nem tanácsos,mert hülyének néznek a hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!