Miért pánikolok mindig ilyeneken?
20 éves elmúltam, 3 éve vagyok együtt a párommal. Ő minden t megtesz értem, jól megvagyunk a kisebb vitákat eltekintve én mégis állandóan pánikolok, hogy mi lesz ha megcsal, ha nem szeret és egyebek? Elmegy baráti társasággal egy hétvégén nélkülem én meg szépen itthon szövögetem az összeesküvés elméleteket, holott még okot sem adott rá.
Nem vagyok normális? Vagy mit kéne csinálnom hogy ne gyötörjenek rendszeresen ilyen gondolatok?
rendben 2. :)
első: neked igazad lehet :S
Nem tudom a barátom is ilyen, és sosem értem mért, ő elég durván. Lassan a barátokkal se mehetek sehova, és egyre fogynak a barátaim is miatta.
Elég szar, és ha másért nem, de lehet hogy egyszer pont ezért fogom elhagyni, mert megelégelem azt, hogy börtönbe vagyok zárva.
két eset lehetséges, csak te tudod eldönteni, h esetedben melyikről van szó
1. a fiú tényleg nem csal meg, de nincs önbizalmad és magadban nem hiszel, ezért kételkedsz folyton
2. tényleg nem megbízható a srác és ezt érzed is, vannak is jelek, csak elhessegeted őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!