Miért nincs önbizalmam és mit tehetek, hogy legyen?
Figyelt kérdés
Valahogy egyáltalán nem tudom magam elfogadni, és nem gondolom, hogy nekem bármi is sikerülhet. Csúnyának érzem magam, és nem tudom elképzelni, hogy mi tetszhet bennem bárkinek is. Pedig mások szerint nagyon szép vagyok. Én magamat túl vékonynak tartom, többiek szerint pont jó vagyok. Egyáltalán nincs önbizalmam, ha találkozok barátaimmal vagy barátnőimmel, utána mikor hazajövök mindig azt gondolom, hogy vajon mit gondolhatnak rólam, biztos utálnak meg ilyesmi... Mindig mindenhol feszélyezve érzem magam és nem tudok felszabadult lennni :( de miért? hogyan tudnék ezen változtatni?2009. okt. 8. 16:14
1/2 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok! :-) Jobb lesz,ha elfogadod magad úgy,ahogy vagy,mert ha nem teszed azt,akkor így,a saját korlátaid közt kell élned az életedet. Lásd be,neked is könnyebb lenne. Ha van párod, ő biztosan megerősít mindenben,hiszen azért van melletted,mert neki úgy kellessz,ahogy vagy.
2/2 anonim válasza:
Vegyél valami ütős piát aztán minden rendben lesz:DD
Nem amúgy hogyha ők tényleg a barátaid akkor milyen rosszat gondolnának rólad?? de viszont ha kibeszélnek a hátad mögött akkkor bocs de ők nem a barátaid. És ne érezd magad feszélyezve mert régen én is ilyen voltam de valahogy megváltoztam. és azt is leszarom hogy mit gondolnak rólam mert aki szeret az azért szeret amilyen vagyok igaziból:), nem pedig azért a megjátszott nem tudom kiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!