Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, hogy állnátok egy...

Lányok, hogy állnátok egy olyan fiúhoz aki pókerből él?

Figyelt kérdés

2013. jún. 6. 12:06
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
31%

Jó távol tőle!

Tapasztalatból tudom, hogy hosszú távon csak veszteség van! Ha pedig veszteség van, behajtók jöhetnek minden elérhető hozzátartozóhoz! Kerüld el messzire!!!

2013. jún. 11. 19:00
 22/26 anonim válasza:
100%

Az utólsónak:

Aki pókerből él, az hosszútávon nem vesztes, hiszen ebből él. Ha hosszútávon vesztes, akkor nem ebből él. A kérdés az volt, hogy "Lányok, hogy állnátok egy olyan fiúhoz aki pókerből él?" Ebből arra következtetek, hogy profi és ebből él, vagyis hosszútávon stabilan nyer. Nekem 4 évembe telt, mire odajutottam, hogy pókerből éltem, de csak

2013. jún. 12. 17:22
 23/26 anonim válasza:
100%
de csak 1 évig bírtam. Számomra nagyon megterhelő volt egyszerre 16 asztalon két monitoron napi 10 órát játszani. Bevallom, feladtam!
2013. jún. 12. 17:23
 24/26 anonim válasza:
En csak annyit szeretnek hozzatenni , hogy az inteligencia az olyan mint a kisujjad veled szuletik . Nem lehet megtanulni . meg ha orvos vagy akkor sem .
2013. jún. 13. 06:08
 25/26 anonim ***** válasza:
milyen limiten játszottál?
2013. jún. 13. 19:33
 26/26 anonim válasza:
100%
Attól,hogy valaki pókerből él meg még nem feltétlenül rossz ember. Említette a kérdező egyszer is,hogy hány éves és hogy idáig mennyit kaszált vele? Sohasem tudhatjátok milyen gazdag.. De nem is a pénz a lényeg,hanem a belső. Ha szeret akkor miért ne?
2013. jún. 19. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!