Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, hogy állnátok egy...

Lányok, hogy állnátok egy olyan fiúhoz aki pókerből él?

Figyelt kérdés

2013. jún. 6. 12:06
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
65%
Nem szívesen lennék a barátnôje...még ha szerencsés is...sôt...egyáltalán nem!
2013. jún. 6. 12:11
 2/26 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. jún. 6. 12:17
 3/26 Mcgalagony17 ***** válasza:
65%

Attól még lehet jó ember, de az biztos, hogy stabil anyagi alapja nincsen! Nehéz dolog felvenni a versenyt egy szenvedélyfüggő mániájával...

19/L

2013. jún. 6. 14:30
 4/26 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem őrizne valami b-tervet tartaléknak a tarsolyában, felelőtlennek gondolnám, meg sem kell magyaráznom, miért. Haveri/baráti szinten a személyisége függvényében ki tudnék vele alakítani viszonyt, de a párkapcsolat valóban egy neccesebb kérdés. Feltéve, hogy az egész életét így akarja leélni, a dolog komolyra fordulása esetén a közös kassza lehetősége automatikusan kiesne, mert nem hiányozna nekem, hogy néhány "ártalmatlan" vereségével a nincstelenségbe taszítson mindkettőnket. Ha mindenki a saját gyarapodó/csappanó összegét kezelné, akkor is számolnom kéne az esetleges lopkodással, elvégre egyrészt rá lenne kényszerülve (és én bizonyulnék a legkézenfekvőbb áldozatnak), másfelől valószínűleg függni kezdene a játékától, ami mellesleg sok egyéb problémához is vezethetne. Ám amennyiben békén hagyná az én részemet, vagy ki kéne segítenem és ezáltal jelentősen szegényebbé válnom, vagy kidobnom a francba, és az mélyebb érzelmek jelenlétében nem menne túl könnyen, meg különben is szemétládának érezném magam, amiért krízishelyzetben hagytam cserben. Természetesen a felsoroltak egyikének sem kell törvényszerűen bekövetkeznie (haláláig kísérheti a szerencse a srácot), de mivel nem vagyok egy kockázatot kedvelő típus, képtelen lennék megfeledkezni az árnyoldalakról. Nagyjából ennyi az oka annak, hogy elkerülném a vele való kavargatást.
2013. jún. 6. 14:39
 5/26 anonim ***** válasza:
49%

Nem jarnek vele.

Ez tul rizikos... mi van ha belebolondul es jon egy rossz idoszak...

Aztan meg a fejunk folul viszi a behajto a hazat.

Nem szeretem az ilyen kiszamithatatlan dolgokat meg ha elsonek csilloginak is tunik az as elet.

Amugy as ilyen pokermilliomosok haza eleg ocsmany stilusu szokott lenni, legalabbis amiket regen tvben lattam... zero izles...

Meg ha tetszik ha nem, leendo orvoskent nekem igenis fontos hogy a parom ertelmisegi legyen... Vicces lenne hazamenni es meg a maj helyzetet tisztazni ha a napomrol akarok meselni...

Meg engem izgat ha okos partnerem van... es most az is van, felisten testtel :P nyaaami

2013. jún. 6. 14:55
 6/26 anonim válasza:
50%

# 5/5

Bakker! Te orvos leszel? No komment!

2013. jún. 7. 06:41
 7/26 anonim ***** válasza:
60%
ha a bakroll management-et alkalmazza, és képzi eleget magát tehát azt látnám, hogy elszánt akkor persze... hiszen ez nem szerencsejáték meg semmi ilyesmi.. valaki profi focista (tehát a fociból él), valaki profi teniszező.. ők sincsenek elítélve... a pókereseket sem kell, mert az, hogy valaki ebből él az nem azt jelenti, hogy szerencsejáték függő. ( lány vagyok egyébként)
2013. jún. 7. 11:45
 8/26 anonim ***** válasza:
65%

5. vagyok.

Igen, kincsem es hagy legyen az en dolgom hogy leallok-e egy pokeressel vagy sem. Ez volt a kerdes, a valaszom meg az hogy nem.

Kell hozza valamennyi esz is de egyebkent meg szerencse.

Valoszinusegszamithatsz te hogy mennyi az eselye a 19-es drillednek ugy hogy 2 10-es a kezedben van a masik ellen akinek lehet hogy szin vagy szinsor van a kezeben... barmi kijohet utolso lapnak az asztalra...

Ez nem olyan mint hogy bemegy es csinal a parom 3 orrmutetet es viszi a penzt...

Amugy is ritka az a pokeres aki dollarmilliokat szed ossze - megis mennyien neveznek egy-egy ilyen versenyre?

Ha meg ebbol parszezer bejon havonta azzal nem fogod megvaltani a vilagot.

-_-

amugy meg kivancsi lennek mire fol ez a nagy arc, no comment...

2013. jún. 7. 13:32
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem értem, hogy egy pókeres miért ne lehetne értelmes. Mióta zárja ki a kettő egymást? Elég hülye sztereotípia.

Orvosként sem fogod megváltani a világot maximum akkor, ha plasztikai sebész vagy és van egy magánklinikád.

Ne vedd kötekedésnek, csak megjegyeztem.

2013. jún. 7. 14:00
 10/26 anonim ***** válasza:
49%

Nem zarja ki egymast.

De sanszosabb hogy ha ertelmisegit valasztok az intelligensebb az atlagnal.

A vilagmegvaltasrol egy szot se emlitettem. Ne hozz fel olyat ellenem amit nem mondtam.

Mellekesen ha vilagot nem is, de emereleteket mentenek meg orvosok, de altalaban akkor van a nagy hala es ujjongas ha ezt ne adj Isten elso kezbol eled meg vagy rokonnal... Addig kapja az ember a pocskonfiazast, "koszonjuk".

Amugy nem vagyok plasztikai sebesz... a neurologia es a genetika erdekel. Jelenleg azon ket agyterulet ahol az agysejtek ujratermelodnek, de bovebben ne is menjunk bele.

A valaszom meg mindig az hogy sanszos hogy nem jarnek vele meg ha intelligens is...

Hobbykent erdekes lehet, nah de mint foallas nem.

A sztereotip a valaszomban max az ocsmany hazak lehetnek.

De ez az ami abban a musorban volt... giccses csicsas palotak dollarmillokbol.

2013. jún. 7. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!