Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, hogy állnátok egy...

Lányok, hogy állnátok egy olyan fiúhoz aki pókerből él?

Figyelt kérdés

2013. jún. 6. 12:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Jah baba a vilagmegvaltas mint anyagiak?

Nem veletlenul nem marad itt senki... :)

Jol megfogtad a lenyeget.

USA kezdo fizetes 2.5 millio a rezidens orvosnak.

De maradjunk csak az Egyesult Kiralysagnal.

Ha neztel TeenCribs-et MTv-n akkor a milliomos kolykok szulei vagy orvosok vagy jogaszok esetleg producer de egy rakat orvos volt kozottuk...

Az orvosok a nyugati vilagban jol megbecsult tagjai a tarsadalomnak.

De amugy a maganklinika is tervben van... :)

2013. jún. 7. 14:14
 12/26 A kérdező kommentje:

"Ha meg ebbol parszezer bejon havonta azzal nem fogod megvaltani a vilagot."

Igen, erre reagálva írtam és anyagi oldalára gondoltam, ill. a Magyarországi helyzetet vettem figyelembe elsősorban.

Eszemben sem volt kétségbe vonni az orvosok társadalomban betöltött szerepének a fontosságát és főleg nem akartam összehasonlítani egy pókeressel.

Az ízlés majdnem minden téren szubjektív dolog, én pl. lakás szempontból minimalista vagyok.

A plasztikai sebész és a magánklinika párosítása pedig egy régi TV-s műsorból ugrott be. Ott a főorvos mindig egy Porsche Carrera GT-vel jelent meg a klinikája előtt.

Sok sikert a tervekhez. :)

2013. jún. 7. 15:10
 13/26 A kérdező kommentje:
*magyarországi
2013. jún. 7. 15:11
 14/26 anonim válasza:
Szálj be te is a pókerbe :D barátnőm se pókerozott.. egyszer elvittem egy pókerpartiba furamódon ő keverte a lapokat és láss csodát mindig én nyertem ;) deviszont az anyagiakra figyelj oda ha nagyba nyomja
2013. jún. 7. 19:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez személyiségfüggő. Ha rendes srác, akkor én bárkivel el vagyok. Persze olyan ritka a rendes srác, aki pókerből, mint a fehér holló. De én amondó vagyok, hogy ismerd meg, de vigyázz vele, légy óvatos!:)
2013. jún. 7. 22:37
 16/26 anonim ***** válasza:

"Meg engem izgat ha okos partnerem van... es most az is van, felisten testtel :P nyaaami"

Kedves 5. Mi férfiak valamennyien ilyenek vagyunk. Legalább is a házasság előtt. Csak azután válunk gonosz kutyává, disznóvá, lusta egoista döggé.

2013. jún. 8. 12:50
 17/26 anonim válasza:
100%

Ha valaki a pókerből él, vagyis profi, akkor jó eséllyel egy átlagosnál jóval intelligens emberrel van dolgod. Pókerből megélni nem kis dolog. Hatalmas önfegyelemre és bátorságra van továbbá szükség, amit egy átlag alkalmazottban nem valószínű, hogy megtalálsz.

Ha valaki szerencsejáték függő, akkor azt kerülni kell, hisz ő beteg. Voltam én is az, rohadt egy dolog. De a profi póker játékos az másvilág! Ők örökké tanulnak, számításokat végeznek. Éppen ezért nem álomvilág az ővék. Egy verseny több, mint 10 órán át is tarthat. A két verseny között, pedig képzi magát.

2013. jún. 9. 07:44
 18/26 anonim ***** válasza:
Imádnám ,ha milliókat keresne.
2013. jún. 9. 14:47
 19/26 anonim válasza:
Nem elfelejteni, hogy minden szerencsejátékban az a lényeg, ahhoz,hogy valaki nyerjen, valakiknek veszíteniük kell! A szerencse pedig forgandó.
2013. jún. 10. 10:10
 20/26 anonim ***** válasza:
kedves utolsó :) látszik, hogy fingod sincs az egészről :)) ne írogass hülyeséget.
2013. jún. 10. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!